Döbbenet: Hitler valóban meghalhatott 1945-ben? Új bizonyítékok kerültek elő!

2023. július 25., kedd




A tudomány mindent alátámaszthat, amit korábban gondoltak?

Vége!

Megvan a tökéletes és tudományos bizonyíték arra, hogy pontosna mi is törétnt a Führerrel, azaz a náci Németország egykori vezetőjével, Adolf Hitlerrel.

Halálával kapcsolatban rengeteg különféle legenda keringett már.

Voltak, akik azt állították, hogy valójában sohasem halt meg, és Dél-Amerikába, vagy az Antarktiszon létesített titkos bázisra menekült a Berlin alatt futót titkos alagútrendszeren keresztül.

Ez utóbbiakat fel is fedezték, így az elmélet sohasem volt teljesen alaptalan...

Azonban most előkerült egy bizonyíték, mely mindent megváltoztathat. A különféle elméletek azért kelhettek szárnyra, mert sohasem találták meg Hitler testét.

Állítólag öngyilkos lett, és az orosz csapatok tüntették el a testet, egyes források azt említik, hogy elégették, más források szerint egyszerűen ott hagyták őt a bunkerben.

rancia tudósok most úgy vélik, kétségbevonhatatlan bizonyítékot találtak arra nézve, hogy valóban Hitler holttestét találták meg Berlinben 1945-ben, miután a szovjet csapatok elfoglalták a várost.

- Adolf Hitler valóban meghalt 1945-ben Berlinben, halálát kétségkívül cián és egy pisztolygolyó okozta - állapították meg a tudósok a náci diktátor Moszkvában őrzött fogdarabjai és a neki tulajdonított koponyacsont vizsgálata révén.

A tanulmány pénteken jelent meg a European Journal of Internal Medicine című tudományos folyóiratban.

A Hitler rossz fogazatából és protéziséből származó minták elemzése kimutatta, hogy a fehér lerakódások fogkövek, és nem találták nyomát húsfogyasztásnak. A diktátor vegetáriánus volt.

Az eredmények révén a vezető szakértő, Philippe Charlier szerint véget lehet vetni az arról szóló összeesküvés-elméleteknek, hogy Hitler nem halt meg a második világháború végén.

A fogazat vizsgálata nem találta lőpor nyomát, ami kizárja, hogy pisztolyt dugott a szájába, és inkább arra utal, hogy a nyakához vagy a homlokához tartotta a fegyvert. 

A protézisen észlelt kékes lerakódások "valószínűleg" a cián és a protézis fémje közötti kémiai reakcióval állnak összefüggésben - fejtette ki Philippe Charlier.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 61279





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet