Döbbenet: időutazókat várnak Stephen Hawking temetésére!

2018. május 13., vasárnap




A híres elméleti fizikus hamvait július 15-én helyezik végső nyugalomra. óriási az érdeklődés, ugyanis egyes bizarr elméletek szerint akár időutak is megjelenhetnek majd!

Hawking március 14-én halt meg 76 éves korában, épp Einstein születésnapján. Hamvait a Westminster Abbeyben, Newton mellé fogják elhelyezni.

nemsoká pedig elhelyezik a hamvait a végső nyughelyén.

A részvételi szándékot egy jelentkezőlap kitöltésével lehet jelezni, és mint egy londoni blogger kiszúrta, ezen a születési dátumnál egészen 2038-ig bármilyen évet meg lehet adni.

Azt nem tudni, hogy hibáról van-e szó, vagy a Hawkingra amúgy jellemző rejtett poénról van-e szó, de annyi biztos, hogy utóbbi is adekvát lenne.

Hawking ugyanis még 2009-ben rendezett egy partit kifejezetten időutazóknak, de direkt csak az esemény után tette közzé a meghívót.

Senki nem jelent meg, ami Hawking – nyilván nem egészen komoly – szavai szerint kísérleti bizonyítéka volt annak, hogy az időutazás nem létezik.

Sokan úgy vélik azonban, hogy még így is megvan annak az esélye, hogy akár időutazók jelenjenek meg a temetésén.

Egyes elméleti szakemberek szerint ugyanis ha az időutazás ténylegesen létezik, az időutazók most megmutathatják, hogy megjelennek Hawking temetésén.

Ezzel egyúttal magát az időutazást is egy az egyben be is bizonyítanák.

Persze a bizarr teória valójában kis valószínűséggel válik valóra, azért az ominózus napon majd résen kell lennie a világnak: nehogy ismeretlen időutazók tűnjenek fel a jövőből, hogy tiszteletüket róják le Hawking előtt.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen érdekesség bizarr stephen hawking


Megtekintések száma: 35464





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet