Döbbenet: így néz ki egy 14 éves gyorséttermi hamburger!

2017. július 2., vasárnap




Nem fogod elhinni: mintha csak egy hetes lenne. szerinted ez normális? Vajon mennyi "műanyag" lehet benne?

Egyes gyorsétterem láncok hamburgerei, de úgy általában a gyorsétterem láncok burgerei és egyéb ételei, sültkrumplijai, szendvicsei elhíresültek már arról, hogy nem csak az ízük mesterkélt, de az állaguk is.

Ki tudja, némelyik milyen összetevők, adalékanyagok felhasználásával készült.

A mekis sültkrumpliról például sokan azt tartják, hogy nagyon sok E-betűvel kezdődő anyagban forgatják meg, áztatják be még közvetlenül sütés előtt, ezért annyira ellenálló, hogy gyakorlatilag nem képes lebomlani, ellentétben más, hagyományos vagy házi készítésű sültkrumplival szemben.

A lenti videóban egy 14 éves(!) hamburgert láthatunk a világ egyik legnagyobb gyorsétterem láncából.

Jól nézd meg, és tudatosítsd magadban, hogy ez 14 éven keresztül nem bomlott le. A bomlásnak és a biológiai oxidációnak ugyanis szinte nyoma sincs rajta.

És ezt eszik az emberek nap mint nap tonnaszámra világszerte. nem véletlen, hogy a junk food, azaz szemét kaja kifejezést sokan használják az ehhez hasonló termékekre...

"Csak a szezámmag hiányzott a zsömle tetejéről és egy kicsit kiszáradt" – mondta a férfi, aki a 14 éves hamburger büszke tulajdonosa volt.

A gyorsétterem által felkért szakértő persze azonnal védeni kezdte a céget, hiszen ezért fizették. Azt mondta, hogy az ételek megromlása nagyban függ attól, hogy milyen környezetben tároljuk.

Emlékeztetett, hogy az úgynevezett romlásért különböző mikróbák és más organizmusok felelnek, melyek legjobban a nedves és párás környezetet kedvelik.

Ebben el kell ismerni, hogy van valami. Az azonban érdekes, hogy több független tesztet is elvégeztek azóta már világszerte, és mindig is sérthetetlennek tűntek ezek a gyorséttermi sültkrumplik és hamburgerek a hagyományos módon készültekkel szemben.

Fontos megjegyezni, hogy egyetlen normális állat sem érzékeli a gyorséttermi hamburger zsemléjét élelmiszernek, és mint kiderül, nem lesz a baktériumok vagy gombák tápláléka sem.

Ez az oka annak, hogy ezek a bionikus burger zsemlék egyszerűen nem bomlanak le sohasem. És az emberek ezt eszik, ez kerül be a szervezetükbe. Elgondolkodtató...

OSZD MEG másokkal is! 

feltáró egészség megelőzés élelmiszeripar egésszég


Megtekintések száma: 185725





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet