Döbbenet! Mégis létezik reinkarnáció, azaz előző életek? Megmutatta, hogy ki gyilkolta meg előző életében!

2023. január 1., vasárnap
Bizarr, egyben csodálatos történet egy gyermekről, aki előző életéből szár,az emlékei segítségével felkutatta akkori gyilkosát, hogy elejét vegyen a borzalmas rémálmoknak, és végre szembesüljön a múltjával. A reinkarnáció egy zavarba ejtő esete.

A reinkarnáció, azaz az előző életek kérdése mindig is egy érdekfeszítő kérdés volt. A statisztikák és különböző felmérések azt mutatják, hogy az emberek 86%-a hisz a reinkarnáció valamilyen formájában.

Ez annyit tesz, hogy a legtöbben biztosak abban, hogy van valami a halál után, és a halál után a lelkünk nem vész el, csak egy másik formát ölt.

Reinkarnáció: a tested hátrahagyod, de a lelked tovább él

A reinkarnáció alapja az, hogy a test bár sebezhető, és öregszik, a lélek sebezhetetlen, és halhatatlan. Az egyén lelke soha nem hal meg, csak egy másik testbe kerül, és kitörlődnek az emlékei az előző életéről, hogy könnyebb legyen újra nekiindulni.

Bizonyos esetekben nem tudni miért, de a lelkünket ért traumát nem felejtjük el a test cserélődése után sem, és halovány, ismeretlen eredetű emlékfoszlányokként jelen vannak elménkben.

Ilyenkor valaki úgy születik meg, hogy már emlékekkel rendelkezik a világról, holott még soha nem járt benne.

Olyan helyekre emlékszik, ahol még sohasem járt, és olyan ismeretek birtokában van, melyet nem volt ideje elsajátítani aktuális életében.

Egy 3 éves kisfiú megtalálta azt a férfit, aki megölte előző életében

Egy német terapeuta, Trutz Hardo egy olyan esetet idézett fel, mely egyszerre hátborzongató és bizarr. És egyben ékes bizonyítéka annak, hogy igen is, létezik reinkarnáció.

A Golan Heights régióból érkezett fiút azért hozták el hozzá a szülei, mert a gyermek szokatlanul viselkedett. Furcsa dolgokat mondott, és azt képzelte, hogy emlékszik bizonyos dolgokra, amikre elviekben nem emlékezhetne.

Ezek a kóros emlékképek gyakran odáig fajultak, hogy a gyermeknek már nem volt nyugodt éjjele, rémálmok, borzalmas képek gyötörték az éjszaka leple alatt.

Hardo elmondta a gyerekkel történteket Dr. Eli Lasc-nek, aki az 1960-as években Gázában tevékenykedett.

Az volt a különös az egészben, hogy a fiúnak volt egy vörös sebhelye a homlokán. Mivel a helyiek, és a környezete, ahol felnőtt, amúgy is nagyon nagymértékben hittek az előző életek teóriájában, úgy tartották, hogy az ilyen, születéskor is látható sebhelyeket még az előző életében szerzi az ember.

Amint a fiú elkezdett tudni beszélni, azonnal megosztotta az előző életéből visszamaradt emlékeit.

A szülők természetesen hittek neki, és azonnal felkeresték a gyermekükkel azt a helyet, mely a csöppség elméjében időnként felsejlett.

Hatalmas döbbenet volt, hogy a fiú, még az előző életében használt nevére is emlékezett, és kiderült, hogy az illető már az ő születése előtt csaknem 4 éve eltűnt a faluból, ahol lakott, nagy valószínűséggel meghalt.

És ez még nem minden. A gyermeknek borzalmas emlékképei voltak arról is, ahogyan egy fejszével mészárolják le.

A szülők és a gyermek felkeresték a férfit, akit a gyermek emlékei alapján találtak meg, és szembesítették a tetteivel, aki annyira megrémült, hogy mindent azonnal tagadni kezdett.

Az volt a következő lépés, hogy a gyermek előző életében hátrahagyott testét megtalálják a helyi temetőben. Nem is keresgéltek sokáig, mire megtalálták, és exhumálták a csontokat. Hihetetlenül hátborzongató volt, amikor kiderült a halál oka.

Egy fejre mért, nagy erejű csapás egy fejszével. A fejszét ráadásul a tetemmel együtt temették el. A gyilkost később szembesítették a bizonyítékokkal, aki mindent bevallott, és elítélték.

Ez az ügy remek példája annak, hogy igen is, a mai napig vannak bizonyítékok a paranormális létezésére, és az előző életekre.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál bizarr reinkarnáció előző életek lélekvándorlás


Megtekintések száma: 253409

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet