Döbbenet: Ufót láttak felszállni az Arisztarkhosz-kráterből!

2020. május 31., vasárnap




Egy amatőr csillagász felvételén tisztán látszik a manőver. Végleg fellebbent a fátyol az igazságról?

Lebuktatták a NASA-t?

Valami megdöbbentő, és egyben megmagyarázhatatlan tűnik fel egy nemrég készült felvételen, mely egy amatőr csillagászhoz köthető.

Arról van ugyanis szó, hogy az Arisztarkhosz nevű Hold kráterből valamilyen objektum repül ki, mintha csak felszállt volna.

Tisztán kivehető az a fehér objektum, mely talán még világít is - ebből a távolságból nehéz megítélni - és a kráter közepéből kiindulva halad a Hold más vidékeire.

Kizárt, hogy a Földi légkörben keltett zavar lenne, vagy valamiféle optikai illúzió.

A csillagászok - többen megvizsgálták ugyanis azóta a felvételt - szerint a felvétel eredeti, és a fénylő valami ténylegesen a kráter fölött lebegett.

Már csak az a kérdés, hogy pontosan micsoda lehet. Lebukott volna a NASA, és tényleg idegenek állomásoznak a Holdon? Rengeteg különféle összeesküvés elmélet keringett korábban is arról, hogy a Holdon, hatalmas, üvegkupola szerű komplexumok rejtőznek egyes sötétebb kráterekben.

Vagyis a Hold már régen lakott, méghozzá egy intelligens földönkívüli faj által. Ez azt is megmagyarázná, hogy miért nem ment a NASA azóta sem vissza a Holdra.

Egy másik elmélet szerint a felvételen nem más látható, mint egy titkos NASA Holdmisszió, mely arról árulkodhat, hogy Amerika valójában már régen bázist létesíthetett a Holdon.

Megint egy másik elképzelés szerint csak egy a Föld vagy a Hold körül keringő műholdat világított meg a Nap fénye.

Szerinted mi lehetett?

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés hold


Megtekintések száma: 208056





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet