Döbbenet! Újabb Ufót láttak Roswellben

2016. december 12., hétfő




Egy idős házaspár az autójából észlelte a sötét éjszakában szinte szellemként suhanó éjfekete korongot, mely bizarr fényeket bocsátott ki magából.

Ismét Roswellről szólnak a hírek

A napokban Roswell újra beitta magát a köztudatba és a média egy új, minden eddiginél bizarrabb esemény kapcsán emlegeti.

Állítólag egy idős házaspár egy azonosítatlan objektumot látott az autójuk felett elrepülni az éjszaka sötétjében.

A jelenséget ráadásul nem csak ők látták, hanem többen is Roswell közelében, ahol annak idején 1947-ben lezuhant egy idegenek által vezetett repülő csészealj.

Az Albuquerque városából elinduló, Carlsbad felé tartó házaspár már egy ideje úton volt, és épp Roswell közelében autókáztak, amikor megálltak a pirosnál.

Ahogy ott várakoztak, valami eszeveszett sebességgel száguldott el a fejük felett. Mindezt úgy tette, hogy előzetesen semmilyen jele nem volt, mintha csak a semmiből tűnt volna elő.

Elmondásuk szerint felvételt is készíthettek volna az esetről, de annyira gyorsan történt minden, hogy nem akartak lemaradni az eseményekről, ezért nem is keresgélték telefonjaikat és a kamerát.

Titokzatos háromszög alakú objektum az égen

A titokzatos szerkezetnek háromszög alakja volt, és mindegyik csúcsán erős fehér fényt bocsátott ki magából.

A háromszög hátsó részén egy sokkal intenzívebb vöröses fény is kigyúlt, mely mintha a hajtóművei lettek volna, de ebben nem voltak biztosak, hiszen csak rövid ideig volt lehetőségük megfigyelni a szerkezetet.

„Sokkal nagyobb volt, mint a mi autónk. Teljesen sima volt a felülete, mintha valamilyen különleges anyagból lett volna.” – nyilatkozta az idős pár.

Az alakzat szinte a semmiből jött állításuk szerint, majd az autójuk fölött lebegve rövidesen eltűnt, miközben zöld lámpát kaptak, és ők is tovább hajtottak.

Több szemtanú is láthatta

A jelenséget nem csak a házaspár láthatta, mert elmondásuk szerint több autós is tartózkodott a lámpánál és az úton.

Egyes beszámolók szerint voltak olyan roswelli lakosok, akik láttak egy a leírásra nagyon hasonlító égi jelenséget. Egy háromszöget, világító csúcsokkal. Vajon azért tértek vissza ide az idegenek, mert több évtizede lezuhant ide egy közülük?

Vagy valami teljesen más oka van? Esetleg a közelben lévő egyik titkos katonai bázissal áll kapcsolatban ez az egész rejtélyes jelenség?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 16925





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet