Döbbenet: valóságshow indul arról, hogyan erednek a lapos Föld határának nyomába!

2017. szeptember 22., péntek




Ennél bizarrabb ötlet rég nem született. Szerintetek megtalálja valamelyik "valósághős" a világ szélét, és le tud ülni, lelógatva a lábát?

Léteznek dolgok, amik annyira hihetetlenek, hogy nem gondolná az ember, hogy lehet követője. A lapos Föld elmélete is ilyen.

Az elmélet kimondja, hogy a Föld valójában lapos, és nem gömb alakú.

A világnak eszerint megvannak a jól elhatárolható szélei, ahol leülve lelógathatjuk a lábunkat, vagy akár le is eshetünk a széléről.

Nem is gondolná az ember, de 2017-ben is rengeteg ember vallja azt, hogy a Föld márpedig lapos! Legutóbb például a híres NBA kosárjátékos, Shaquille O'Neal egy nyilatkozatán fakadt ki a világ. Ő ugyanis szintén azt állította, hogy szerinte a Föld lapos, csak ezt nem merik a kormányszervek és a NASA elmondani az embereknek.

A lapos Föld elméletének hívei rengeteg bizonyítékot tudnak felsorolni amellett, hogy a Földnek nincs gömb - azaz geoid - alakja, ahogyan azt tanítják nekünk.

Szerintük ugyanis akkor például a New Yorkban álló felhőkarcolóknak nem lenne szabad párhuzamosnak lenniük függőlegesen, hanem el kellene térniük egymástól, még ha kis mértékben is.

Az is külön érdekes szerintük, hogy nem látszik a Föld görbülete a horizonton, és a repülők egy forgó gömb alakú Föld esetén nem lennének képesek landolni a talajon.

Az elmélet annyira népszerű, és egyben bizarr, hogy egyesek meglátták ebben az egészben a fantáziát, és a média nemrég bejelentette, hogy valóságshowt indítanak, amelynek szereplői megpróbálnak eljutni a lapos Föld határához.

Az egész show nagyon abszurd, mégis van benne fantázia.

A valóságshow tudományosan is fog foglalkozni a kérdéssel, és amellett, hogy a szereplők kutatásait és küzdelmeit mutatja majd be, beszél majd nekünk, átlagembereknek is az elméletről magáról, és annak eredetéről, jellemzőiről.

Sokak szerint ez az egész nem véletlen van kitalálva.

Arról van szó ugyanis, hogy egyesek úgy gondolják, hogy az egyre terjedő lapos Föld elméletet csak úgy lehet megállítani, ha egy valóságshowban széles körben szembesítik a "hívőket" azzal, hogy NEM lapos a Föld.

Már javaslatokat is tettek a show menetére, és egyesek azt követelik, hogy néhány lapos Föld hívőt lőjenek ki az űrbe, hogy azok megbizonyosodhassanak egy űrséta során arról, hogy a Föld tényleg geoid alakú, és az űrben forog a Nap, valamint saját tengelye körül, és nem egy tányéron van, vagy teknősök tartják.

Akármikor is lesz kész ez a show, biztosan sokakat fog érdekelni világszerte.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés bizarr lapos föld


Megtekintések száma: 161877





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet