Döbbenetes dolog történt Ferenc pápa botrányos bejelentése után!

2018. április 7., szombat




A hívek szerint ez egy égi jel, és Isten haragjáról van szó...

Nemrég nagy port kavart Ferenc pápa azzal a kijelentésével, miszerint valójában nincs is pokol. A bejelentést egy ateista jó barátjával történt beszélgetés után nyilatkoztatta ki.

Az egyház később kénytelen is volt reagálni. Ebben azt állították, hogy valójában nem úgy értette azt a pápa, és az egész csak a szájába lett adva.

Ferenc pápa egy interjúra során jelentette ezt ki:

"Azok, akik megbánást gyakorolnak, elnyerik az Isten bocsánatát, és azok közé kerülnek, akik Őt szemlélik, azok viszont, akik nem bánják meg bűneiket, nem nyerhetnek megbocsátást sem, és eltűnnek. Pokol nincs, bűnös lelkek eltűnése van."

Az egész egy óriási port kavart, sőt, botránnyá nőtte ki magát.

Ráadásul valami nagyon bizarr dolog történt a bejelentéstz követően, mely világzserte hívek millióinaka figyelmét felkeltette.

Isten ugyanis jelzett, és nemtetszését nyilvánította ki, ugyanis a Szent Péter bazilika vakolata lehullott.

Az eset a beszámolók szerint a pápa kijelentésével egy időben zajlott le.

Mindez véletlen lenne? Nos, akkor ez egy nagyon furcsa egybeesés lenne, és valójában senki sem hiszi, hogy ez tényleg scka egy véletlen.

A vakolat lehullása azt is jelentheti ugyanis, hogy az égieknek a pápa kijelentése nem tetszik.

Egy másik felvetés szerint maga az ördög próbált ezzel üzenni a világnak, és dühös, mert a pápa azt állította, hogy a pokol, így maga a Sátán sem létezik, legalábbis nem kell félni tőle a bűnös lelkeknek.

megint mások azt mondják, hogy vakolat lehullása valójában a végidők jeleinek kezdetét mutatja, és azt az időszakot, amikor az Antikrisztus lejön a Földre, vagy megszületik.

Ha ez igaz, akkor az általunk ismert világ vége közeleg felénk...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr pokol ferenc pápa hihtetlen


Megtekintések száma: 43443





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet