Döbbenetes felfedezés a morfogenikus mezőről: a mátrix tényleg létezik?

2023. július 17., hétfő
Semmi sem az, aminek valójában látszik?

Olyan felfedezés küszöbén van a világ, ami midnent átalakíthat körülöttünk. Főlega valóságról alkotott képünket.

Arról van szó, hogy a morfogenetikus mezővel kapcsolatban egy olyan elmélet jelent meg, mely még azt is feltételezi, hogy a mátrix tényleg létezik.

„A morfikus energia ösztönös és kollektív emlékezetet közvetít” – állítja Rupert Sheldrake professzor is.

Ezeket speciális kutatási eredmények támasztják alá. ha a mofogentikus mező létezik, márpedig erre egyre több jel utal, akkor a valóság nem az, aminek hisszük.

A kollektív emlékezet és a kollektív tudat bizonyosan létezik.

Morfogenetikus energia, mátrix, vagy hívjuk, ahogy akarjuk. Döbbenetes esetek a kollektív tudat létezéséről a 2005 óta világviszonylatban bestseller-listás professzor elmélete nyomán.

"A természet minden alkotórésze legfelsőbb lényegében gyökeresen egységes… Egyik felfedezés követi a másikat… Nyilvánvaló, hogy a modern tudomány nem hisz a ’dolgok lelkében’… Az emberi elme fejlődésének jelen állapotában e gondolatsíknál nem tud magasabbra emelkedni, sőt ezt is alig érheti el. Itt tántorog, a felfoghatatlan abszolútság és örökkévalóság szélén… "

Rengeteg olyan esetet rögzítettek és dokumentáltak, mely során hatalmas katasztrófák történtek, mindig megfigyelték, hogy az állatok minden esetben előre jelezték és érzékelték azt, ami történni fog.

Vagyis a kutyák és macskák, és egyéb állatok előre érzékelték, egyfajta kollektív tudat segítségével a jövőt.

A kutatók nagy része egyetértett abban, hogy a Sheldrake által morfogenetikus mezőként leírt jelenség megegyezik a Hellinger-módszer által a családfelállításoknál használt, szellemi mezőnek nevezett jelenséggel.

Ez az érzékelés egy teret és időt átható rezonancia által alakul ki.

Az események ugyanúgy képesek rezonálni, mint a hang. Míg az események helyszínét morfogenetikus mezőnek, az ismétlődő események jelenségét pedig morfogenetikus rezonanciának nevezik.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély érdekes rejtélyek érdekesség összeesküvés


Megtekintések száma: 130451

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet