Döbbenetes felfedezést tett a NASA az űrben: az idegenekkel kapcsolatos megfigyelés megváltoztatja a tudományt!

2018. április 7., szombat




Ezt a tudósok közül senki sem gondolta volna...

A NASA egy asztronauta projekt által kjött rá vaéamire. Egy olyan felfedezést tettek, ami az idgeenekkel is kapcsolatos.

A tudósok az űrben figyeltek meg egy szokatlan jelenséget, ami bizonyíthat valamit ezzel kapcsolatban. A felfedezés kihathat az emberi genetika, a DNS és annak viselkedésének megértéséhez, és a földönkívüli élet kutatásához is.

A NASA nemrég közzétett tanulmánya szerint az űrutazás, és az űrben töltött idő megdöbbentő hatással van az emberi testre.

Ezt eddig is sejteni lehetett, sőt, a tudományos berkekben eddig is köztudott volt.

Azonban most valami kiserült, ami miatta biológiát is át kell írni...

Scott és Mark Kelly egypetéjű ikrek remek lehetőséget szolgáltattak arra, hogy a kutatók tanulmányozhassák az űr emberi szervezetre gyakorolt hatását.

Scott 340 napig tartózkodott Föld körüli pályán. 

Miután 2017-ben újra földet érezhetett a lába alatt, az orvosok különböző teszteknek vetették alá. Mind szellemileg, mind testileg megvizsgálták őt és a mindvégig a Földön tartózkodó ikertestvérét, Markot.

Kiderült, szervezetében számos eltérés volt tapasztalható. Így többek között az ő teste oxigénhiányos volt, fehérjeszáma megnövekedett, ráadásul gyulladással is küzdött.

Örömteli hír viszont, hogy az űrhajós szellemi képességei jelentősen nem csökkentek.

Visszaérkeztés után az űrhajós teste folyamatosan elkezdett újra alkalmazkodnia földi atmoszflrához.

Ezt azért fontos megemlíteni, mert volt oylan eltérés, ami órák alatt stabilizálódot,t de olyan is, amihez nagyon sok idő kellett...

Scott génállományának csupán 93%-a állt vissza a landolás óta. Úgy tűnik, a fennmaradó 7% hosszabb időtartamra, esetleg örökre megváltozott. Ezek a változások az asztronauta immunrendszerét, DNS-e regeneráló képességét és a csontszerkezetét is befolyásolják.

Ez a jövőbeli mars utazáshoz nagyon fontos információ és forradalmi megfigyelés.

Sőt, az idgeenekhez ez az egész úgy kapcsolódik, hogy a NASA szakemberei szerint a valódi idgeenek is így alakulnak ki.

A távoli jövőben az emberek más-más bolygónkon, más-más környzeetben élve teljesne más fejlkődési vonalon indulhatnak el.

Vagyis több millió év múlva a Marson és a Földön, vagy más helyeken élő emberi civilizációk sem külsőre sem felépítésre nem hasonlítanának egymásra...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen érdekesség ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 53684





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet