Döbbenetes fordulat a mexikói ufó ügyben! Mégsem emberi maradványok, több ezer éves ufók lehetnek

2023. szeptember 21., csütörtök
Az orvosok nem találtak bizonyítékot a múlt héten Mexikóban bemutatott állítólagos földönkívüli maradványok hamisítványok lennének.

A mexikói Noor Klinikán dolgozó orvosok több vizsgálatot végeztek a testeken, de nem találtak bizonyítékot a koponyák manipulálására vagy összeszerelésére 

- jelentette a New York Post.

A vizsgálatokat az orvosok élőben közvetítették a YouTube-on. José Zalce Benitez, a mexikói haditengerészet titkárságán működő Egészségtudományi Kutatóintézet igazgatója elmondta, hogy a vizsgálatok megállapították, 

hogy az állítólagos idegen lények teljes csontvázakkal rendelkeznek, és nem emberi kéz alkotta őket.

A képalkotó vizsgálatok valóban kimutattak tojásszerű képződményeket az egyik lény hasában.

Ugyanakkor a tudományos közösséget mégsem győzte meg ezek eredménye, és továbbra is szeretnének mintákat kapni a két állítólagos földönkívüli testéből.

Részben azérthogy független kutatócsoport végezhessen rajtuk DNS-elemzést.

A kutatók többsége úgy véli, hogy ha létezik is fejlett idegen civilizáció rajtunk kívül, annak megjelenése aligha hasonlít majd az emberre.

A testeket 2017-ben fedezték fel a perui Cuscóban, és valóban rendkívül szokatlanok. 

Bár testalkatuk hasonlít az emberre, fejük hosszúkás, kézfejükön pedig mindössze három ujj található.

Jaime Maussan, az ufókutató szerint bár a csontok könnyűek, mégis erősek, fogak hiányoznak belőlük, és kadmiumból, illetve ozmiumból készült implantátumokat is találtak bennük. 

A testek nem ufon roncsból származnak, hanem egy bányából kerültek elő, és Maussan állítása szerint több ezer évesek lehetnek.


Megtekintések száma: 32701

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet