Döbbenetes mérföldkő az orvostudományban: új szervet fedeztek fel az emberi testben! A rák terjedésével is kapcsolatban lehet!

2023. január 17., kedd




Eddig senki sem tudott róla, még csak nem is sejtették, hogy ilyen is lehet bennünk! Az orvosok és tudósok zavarban vannak!

Új tanulmányt tettek közzé a New York-i Egyetem orvosképző kutatói. Az esetről és az eredményekrőla BBC is beszámolt.

Ez a tanulmány azt állítja, hogy az emberi testben van egy olyan eddig fel nem fedezett szerv, ami korábban elkerülte mindenki figyelmét, még az orvosokét is.

Pedig ennek a titokzatos, önálló szervnek a megismerései számos betegség gyógyításában lehet kulcsfontosságú, és úgy általában az egészségügyben is.

Az interstitium névre keresztelt szervünknek igen fontos szerepe van.

Az új szerv döntő hatással van más szövetek és szervek működésére, valamint a rák terjedésének módját is segíthet megérteni.

Az új szervnek rengeteg betegség kezelésében lehet meghatározó szerepe, amely ott van a bőrfelszín alatt, az artériák és vénák között, a szövetekben, a tüdőben, az emésztő- és a húgyúti rendszerben is.

Először néhány éve merült fel komolyabban, hogy ez ejlen leheta testben.

Ám akkor még mint egy sima teória, úgy merült fel. Csak később kezdték el komolyabban kutatni, és célirányosan vizsgálni az egészet.

Az interstitium a nyirokrendszert erősítve a szervezet ellenálló-képességét növeli.

Ez pedig óriási felfedezés, ugyanis sokak szerint a rák meggyógyításához, kezeléséhez is közelebb viheti az orvosokat és az orvostudományt.

Ha ugyanis beigazolódik a gyanú, hogy több köze van a rák kialakulásához és nem kialakulásához, mint gondolták, akkor az áttörés lesz.

Lehet, hogy ennek a szervnek az állapota határozza ugyanis meg azt, hogy ki az, akinek a szervezetében ki tud alakulni a daganat, és ki az, aki immmunis rá, vagy képes spontán felgyógyulni belőle.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen érdekesség orvostudomány


Megtekintések száma: 133891





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet