Döbbenetes statisztika: minden 3. ember a média fogságában él?

2023. május 25., csütörtök




A világ médiája egyfajta tudatmódosító gépezetként is működhet. És működik is a jelek szerint…

Olyan elképesztően szomorú és egyben riasztó felmérési eredmény látott nemrég napvilágot, mely cselekvésre szólíthat fel mindenkit: legyünk tudatosak, és ne engedjük, hogy felülről befolyásolják a gondolkodásunkat.

Arról van szó, hogy ma a világ talán legnagyobb tömegfegyvere az mindenki nappalijában ott van.

Ott van a tiedben, vagy a miénkben. Ott van a kórházakban, kocsmákban és más intézményekben is. Ez egy nagy, téglalap alakú fekete „doboz”, amit televíziónak hívunk.

EZ az a szuperfegyver, amivel bizonyos illetékes csoportok az egész világot manipulálják.

Hiszen jól tudják, hogy az egyszerű – és sokszor emiatt a szemükben együgyű – átlagember elhiszi azt, amit a tévében lát, vagy hall.

Nincs is oka megkérdőjelezni az információkat, amiket elé tesznek, mert az instant, előre „elkészített” hírek világát éljük.

Ráadásul az oktatási rendszereket világszerte lezüllesztették, hogy az emberek már kisiskolásként megtanulják: kérdezni nem jó, kérdezni illetlenség.

A buta emberek tömeggyártása már régen zajlik és ez jó, mert így ezek a tömegek semmit sem kérdőjeleznek meg, a Az komoly agymosásnak számít, ha a médiában a hatalom kiszolgálása zajlik, és alapjában véve is minden a hatalom elvét kívánja kiszolgálni.

A világ fontos pozícióiba olyan embereket ültetnek, akik pontosan, és kérdések nélkül követik a különféle utasításokat.

A globális világelit mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minél nagyobb hatalmat fonjon az emberek köré, mely valójában már egyfajta ketrec, a szabadság illúziójával.

Ez nem véletlen.

A fejlett nyugat modern életvitelű társadalma ugyanis haldoklik. Eme haldokló, egyre inkább terméketlen társadalomra pedig úgy tekintenek, mint a pestisre, mellyel érintkezni bűn, és üldözendő.

A nyugat mindén ideológiáját veszni hagyják, sőt, segítenek felégetni a nyugat elleni keletről érkező hadjárat keretében.

A szupergazdag oligarcha réteg már rég tudott arról, hogy a keleti veszedelem az egész bolygót be fogja kebelezni, és hogy a nyugati civilizáció ebbe fog belebukni.

Ezért is függetlenítette magát a társadalomtól világszerte, és ezért kezdtek el mérhetetlen vagyonokat felhalmozni. Mára ott tartunk, hogy a világ vagyonának 95%-a az ő kezükben van.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés média háttérhatalom világhatalmi elit


Megtekintések száma: 47838





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet