Döbbenetes találmány terve terjed a neten: egy korszak zárulhat le!

2017. november 16., csütörtök




Valószínűleg a legtöbben nem fogják a kép alapján kitalálni, hogy mi ez… Mégis, mindannyiunk életét meg fogja változtatni.

Ez a valami egy óriási találmány lehet a jövőben, ugyanis már több versenyt meg is nyert vele a feltalálója. Nem akármiről van szó ugyanis.

Zachari Gancheff álmodta és tervezte meg, először egy dizájn versenyen.

Mivel ő nyert, a Roca nevű fürdőszobaberendezéseket gyártó vállalat felkarolta az ötletet, és már a megvalósítás útjára terelték a szerkezetet.

Na, szabad a gazda? Van valami ötleted rá, hogy mi lehet ez?

Nem, nem csaptelep, nem is zuhanyrózsa. Ez egy sokat használt alkalmatosság utódja lesz, vagyis a jövő toalettje.

A toalett egyébként nemcsak küllemében extra, mert egy okostelefon segítségével irányítható. Nem csak a belső felületét tudja tisztítani (dolgod végeztével), hanem a külső része is automatikusan tisztul és persze közben higiénikus marad. Egy ujjal sem kell hozzáérned!

A rendszernek köszönhetően a kifolyó vízből egy csepp sem kerül a fürdőszoba csempére vagy bárhova máshova, hanem a saját talapzatába visszavezetődik.

A gömb egyébként kemény teflonból van, így a Smart Teflon elnevezést kapta ez a hipermodern szerkezet.

még nem tudni, mennyibe fog kerülni, vagy hogy nemzetközi szinteken mikor forgalmazzák, de sokak szerint ez végre felválthatja a klasszikus fehér porcelánt, mert nem csak elegáns de kényelmes is.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika érdekes hihetetlen


Megtekintések száma: 186610





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet