Döbbenetes titok: az igazi kérdés az, hogy kik építhették a Holdat?

2023. november 12., vasárnap




Egy titkos űrprogram résztvevője állítja, hogy a Hold mesterséges objektum.

egy rendkívül részletes összefoglalást kapunk arról, hogy a Titkos Űrprogramoknak mit sikerült kideríteniük a Holdunk történelméről, ideérkezésének körülményeiről, a felszínén található romokról és geológiai sérülésekről. Végezetül pedig röviden betekintést nyerhetünk a Cabal ősi romokkal és földönkívüliekkel kapcsolatos hiedelmeibe, saját származásukról vallott elképzeléseikbe.

Először is szeretnék egy kicsit visszakanyarodni ahhoz a fajhoz, ami Bruce elmondása szerint a Szuperföldet lakta. Állítása szerint e faj egyedeinek magassága 20-22 méter volt. Talán a bolygó mérete és az ebből következő gravitáció miatt volt lehetséges, hogy nagyobb bolygón nagyobb méretű lények is kifejlődhetnek. Ez szerinted is lehetséges?

Igen, az eltérő légköri nyomás és ehhez hasonló összetevők miatt.

Bruce állítása szerint a titkos űrprogramban arra a következtetésre jutottak, hogy ez a faj technológiailag elképesztőn fejlett volt. És úgy tűnik, hogy eljátszadoztak a transzhumanizmus gondolatával, vagyis emberi testeikbe – hiszen emlékezzünk rá, hogy 20-22 m magasságú emberi testük volt – elkezdtek valamiféle számítógépes, internethez hasonló "mainframe" (nagy teljesítményű számítógép) technológiát integrálni.

Ha valóban ilyesmibe kezdtek, akkor az hatalmas problémákhoz vezetett.

A másik adat, amit Bruce nagyon szilárdan állított és ezt tőle függetlenül később a másik, titkos űrprogramban szolgáló bennfentes forrásom, Jacob ugyancsak megerősített, hogy ezek az emberek olyannyira fejlettek voltak, hogy nem volt szükségük többé verbális kommunikációra. Maga az elgondolás, hogy a kommunikáció során a szájukat használják, szörnyen lassúnak tűnt a számukra. Ezért aztán a forrásaim szerint, kifejlesztettek valamiféle internethez, wi-fihez hasonló kommunikációs módszert, aminek során az arcukon, vagy a bőrük pigmentjeiben a fény mikroingadozásainak segítségével kommunikáltak.

Vagyis azt mondod, hogy a Szuperföld lakói arckifejezések segítségével kommunikáltak? Esetleg ez valamilyen aranyszínű mikro fény lehetett, mint amikor fények villannak fel az arcukon.

Tehát akkor ezek szerint te is hallottál erről?

Igen, és nem ők lennének az egyedüli lények, akik képesek erre. Sok olyan lény esetében, akik telepatikusan kommunikálnak, fényjelenség is fellép, egyfajta aranyszínű fényjáték is megjelenik.

Vagyis meg tudod erősíteni, hogy vannak emberek, akiknél a bőrükön futó feszültség cyborg-szerűen integrálódik az aggyal? Így amikor két ember egymásra néz, szélessávú internethez hasonló adatátvitel történik közöttük?

Én olyan más fejlett lényekről beszélek, akiknél a kommunikáció során egy aranyszínű kibocsátás történik a testükben, a telepatikus kapcsolódás közben. Így több információ jön át... Hatalmas mennyiségű információ.

Lehetséges az, hogy igaz, amit Bruce mond és ez teljes mértékben kibernetikus, és számítógép technológián alapul, ami össze van kötve az aggyal, és ez váltja ki ezeket az arcon látható ingadozásokat?

Lehetséges. Ha elég eszetlenek voltak és elkezdték kábelek segítségével összekapcsolni az idegrendszerüket bizonyos dolgokkal.

Nos, Bruce szerint pontosan ez az, amit ezek a Szuperföldön élők tettek. Elmondása alapján ezek az emberek olyan képességeket fejlesztettek ki, amivel fel tudták tölteni a tudatukat egy számítógépre.

Na és találtak testeket is? Találtak olyan testeket, amikben ilyen implantátumok voltak?

Én csak ennyit hallottam. De azért érdekes, nem? Hiszen te is most hallasz erről először! Senki sem látja a teljes képet, igaz? Éppen ez az, ami annyira frusztráló a dologban, hogy még a te szinteden is, az információk annyira részekre vannak szabdalva, hogy egyszerűen nem találkozhattál minden elérhető információval.

Így van. Vannak például olyan részei a LOC bázisnak, ahová nem volt engedélyem belépni.

Folytatva Bruce elbeszélését, azt mondta, hogy a Szuperföldön élőknek megvolt a technológiájuk ahhoz, hogy bázisokat építsenek ki holdak belsejében. A technológia, amit ehhez használtak, tulajdonképpen baseball labda nagyságú volt. És azt hiszem, hogy azt is mondta, hogy minél kisebb volt ez a szerkezet, annál könnyebben végezte el ezt a feladatot. Ezt a szerkentyűt vissza tudták küldeni a múltba, hogy nanorobotok segítségével építse ki ezt a bázist. Beásta magát a holdba és ott kiépítette a bázist. Vissza tudták küldeni a megfelelő időbe, így a bázis már készen állt a számukra arra az időre, amikorra akarták. Hallottál ilyesmiről?

Nem küldtek vissza az időbe olyan kockákat, vagy gömböket, amikben nanitok voltak. Ez úgy hangzik, mintha valamiféle mesterséges intelligencia is érintve lenne a dologban.

Igen. De szerinted lehetséges hogy létezhetett valaha ilyen technológia?

Azok alapján, amiket én láttam, nem mondom azt, hogy ez nem lehetséges.

Ok. Itt van egy rövidke videó, amit szeretnék neked megmutatni. Egy robotról szól, ami gyakorlatilag csak egy darabka fóliából áll. Van benne egy picike processzor és képes ellátni bizonyos feladatokat. 

(Szerk – Amit a videóban látunk, az egy ún. „origami” robot, amely hő segítségével „összerakja” saját magát, majd különböző feladatokat végez – mozog, úszik, tisztít, repül, tárgyakat mozgat, majd a feladatok elvégzése után egy bizonyos típusú folyadékban feloldja magát. Ez az első robot, amely komplett életciklussal rendelkezik, a „megszületéstől” egészen a „halálig”. A legtöbb robot elektromos alkatrészekből áll, ez a robot azonban a készítők szerint irányítható anyagokból tevődik össze. A robot testében egy kisméretű mágnes található, ezt a mágneses mezőt pedig programozzák, ez teszi lehetővé, hogy a robotot egy kezelőszemély távirányítással működtethesse. A készítők egészen addig akarják fejleszteni ezt a kis szerkezetet, hogy képes legyen önálló döntéseket hozni. Állításuk szerint e robot gyorsabbá és olcsóbbá tehet bizonyos gyártási folyamatokat, továbbá gyógyászati célból egy kapszula segítségével az emberi testbe is be akarják majd juttatni. Jelenleg elsősorban vizsgálati feladatok végzésére lenne alkalmas, mivel nagyon pici, szűk helyekre is be tud jutni.)

Nos, ez a videó számomra igencsak ijesztőnek tűnik, mert ezek a kicsinyke robotok képesek repkedni itt körülöttünk, elvégezni különböző feladatokat, mozgatni és építeni tudnak dolgokat, és ha kifejlesztik azt a képességet, amivel sokszorosítani tudják magukat és mondjuk fel tudnak falni bizonyos anyagokat – és ez már ma is megvalósítható - akkor képzeljünk el egy 100 évvel fejlettebb, egy 1 000 évvel fejlettebb, vagy egy 10 000 évvel fejlettebb változatot ugyanebből. Ezek a fajta nanitok képesek megőrülni, igaz?

Igen, és ahogy már korábban is mondtam, ahogy a nanitok és a mesterséges intelligencia megjelenik, az vörös riasztásként szolgál mindenki számára a Titkos Űrprogramokban, sőt a Szuperföderációs földönkívüli csoportokban is. Ezzel a technológiával kapcsolatban hatalmas problémák adódhatnak.

Beszéljünk most egy kicsit a Holdról, mert hogy ennek az adásnak ez lenne a fő témája. Mit hallottál a Holdról? Mi volt a helyzet vele, mielőtt ideköltöztették a Föld közelébe?

Voltak jelentések arról, hogy a Titkos Űrprogramokban bázisok építésekor olyan mélyre ástak, hogy lejutottak ahhoz a mesterséges anyaghoz, amely a hold ősi felszínét, vagy a törzsét alkotja.

Tehát lényegében azt mondod, hogy a Hold közepében van valamiféle törzs és le tudtak ásni egészen odáig?

Hogy őszinte legyek, személyesen nincs tudomásom erről. Két különböző jelentés volt ugyanis. Az egyik szerint a Holdat valakik üregesre vájták, majd sietősen használatba vették, a másik jelentés szerint pedig a Hold egy hatalmas, épített állomás.

Hallottál valaha személyesen bármit, ami azt mondaná, hogy a Hold öregebb a Naprendszerünk bármely más objektumánál?

Hallottam olyasvalamit, hogy nagy valószínűséggel a Hold nem a mi Naprendszerünkből származik, illetve hogy a belső Naprendszerben található többi objektumhoz képest túl öreg. Nem tudom felidézni a pontos részleteket, de - legalábbis, az alapján, amit én láttam - volt valami, ami nem passzolt a geológiai életkorára vonatkozóan.

Ok. Mindenesetre megosztom azt, amit bennfentes ismerősöm, Jacob – aki bizton állíthatom, soha sem fog kamerák elé állni – mondott el nekem, hogy a Holdat átteleportálták a Naprendszerünkbe, továbbá hogy öregebb a Naprendszerben található bolygóknál. Tehát valahonnan máshonnan hozták ide. A Szuperföldön élők teleportálták ide az utolsó pillanatban, miután elküldték – és itt utalunk vissza a Bruce által elmondottakra – ezt a baseball labda nagyságú, nanitokkal teli szerkezetet egy másik, öregebb naprendszerbe, valahová, ahol az ellenségeik nem keresték, mert a Szuperföldön élők tudták, hogy az ellenségeik majd eljönnek értük, hogy elpusztítsák őket. Tudták azt is, hogy a Szaturnusz körüli gyűrűt is el fogják pusztítani, akárcsak a bolygójukat. Nagyon kevés idejük maradt tehát.

A történet szerint elküldték ezt a nanitokból álló kis baseball labdát abba a másik naprendszerbe, ahol a mi holdunk is volt abban az időben. Messze visszamentek az időben, hogy az ellenségeik semmiképpen se találhassanak rájuk. A nanitok segítségével kiépítették a Holdat, teleportálták a mi Naprendszerünkbe, majd a Szuperföldön élő civilizáció elitje a bolygó felrobbanása előtti utolsó pillanatban, teleportálta magát a Holdba, így az gyakorlatilag megfelelt egy bárkának. És ekkor válik nagyon furcsává a dolog, ugyanis Bruce elmondása szerint 12-16 milliárd 20-22 méter magas emberről van szó, akik mind teleportálódtak a Holdba. Bruce azt is elmondta, hogy a titkos űrprogram azon frakciója, amiben ő dolgozott, első kézből származó információkkal rendelkezik arról, hogy 32-65 km mélyen a Hold belsejében lakható termek és szobák lettek kialakítva. A Hold teljes kerületén, a gömb teljes belső részén 32-65 km mélységben amerre csak mész, szinte végtelen számú folyosó és lakókörzet található. Tehát végső soron ez még nem jelenti azt, hogy ez ne lehetne igaz, de te személyesen nem találkoztál ezzel, igaz?

Így van.

Ugyanakkor azt elmondtad, hogy arról viszont hallottál, hogy egy katasztrofális esemény (a Szuperföld elpusztulásának) következtében voltak valamilyen menekültek, akik kapcsolatba kerültek a Holdunkkal.

Igen. Megérkeztek a Holdra, majd a nagy katasztrófa túlélőiként lejöttek a Földre menekültekként.

Visszatérve a Bruce által elmondottakra, szerinte ezek a menekültek igen hosszú időt töltöttek a Hold belsejében, mielőtt a Földre érkeztek volna. Hallottál arról, hogy a Hold belsejében érkeztek meg a nagy katasztrófát követően?

Nekem azt mondták róluk, hogy a Hold belsejében érkeztek.

Akkor ez egybevág azzal, amit én is hallottam, hogy a Hold megrongálódott az aszteroidák miatt. Senki sem élte volna túl a felszínén, ezért hát a Hold belsejében kellett tartózkodniuk. A Szuperföld lakói megalkottak egy nagyon fejlett számítógépes folyamatot, aminek segítségével Föld körüli pályára tudták állítani a Holdat, ugyanis ha nem találtak volna egy bolygót, ami köré be tudják állítani, akkor a gravitáció miatt belevágódtak volna a Napba. Úgy programozták be a Föld körüli pályát, hogy ezzel olyan hullámokat indítsanak be a Földön, aminek következtében a bolygó végül sokkal élhetőbb hellyé tudott válni. De ez nem történhetett meg azonnal. Hallottál-e arról, hogy amiatt, hogy a Hold a Föld körül kezdett keringeni ár-apály jelenség jött létre, és ennek következtében a bolygó életre alkalmasabbá válhatott?

Annyit tudok, hogy minden bizonnyal nagy változások vették kezdetüket ezzel, ugyanakkor már ezt megelőzően is volt élet a Földön.

Igen, Bruce is ezt állította. Ugyanakkor a beinduló apály-dagály folyamat egy sokkal dinamikusabb és sokszínűbb élet kialakulásához vezethetett és maguk az óceánok is sokkal nagyobbak lettek. Bruce szerint a Föld ekkor túlnyomórészt mocsaras volt és a hőmérséklet is elég magas volt. Mielőtt a Hold idejött volna, addig csak sekély tengerek léteztek itt. Hallottál ilyesmiről?

Nos, a Föld bolygó alapvető geológiai történelmét hallottam én is, ahogy mindenki más is. Az pedig eléggé következetesnek tűnik, kivéve azt, hogy kihagyják belőle a Föld történelme során végbemenő kisebb-nagyobb kataklizmákat.

Hallottál arról, hogy a Föld valaha mocsaras, meleg hely lehetett és csak sekély tengerek voltak rajta? Nem lehetett túl kellemes itt élni.

Nagyon különbözött a mostanitól. Viszont arról nem hallottam, hogy ne lett volna kellemes hely az élethez.

Ok. Ugorjunk egy picit. Bruce azt mondta, hogy 12-16 milliárd ember lett a Holdba teleportálva, és ők tulajdonképpen a társadalmuk elit rétegét jelentették. A történetnek ez a része végső soron egybevág azzal, amivel a szokásos szakadár civilizációs narratívák során találkoztál, ugye?

Igen.

Ha egy bolygó populációjának lélekszáma jóval meghaladja az ezer milliárd főt, akkor 12-16 milliárd ember elég kicsi szám az egészhez képest, és valljuk be, ezek az emberek saját magukat mentették, miközben tudták, hogy a hátramaradók sorsa meg van pecsételve. Ezáltal egy szakadár civilizáció jött létre. Bruce azt is elmondta, hogy az ő információik alapján a Holdat becsapódások érték és ennek következtében a Szuperföld menekültjei meghaltak a Hold belsejében. Mire a Hold ideért a Föld közelébe, nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Meg tudod ezt erősíteni?

Igen, különösen akkor, ha megnézzük a Holdon történt sérülések elhelyezkedését.

Ezt nem értem. Elmagyaráznád?

A Hold túlsó oldalán sokkal több sérülés található, és tulajdonképpen ebben a tekintetben eléggé hasonló a helyzet a marsihoz. Ha összehasonlítjuk a Hold két oldalát, kiderül, hogy az egyik oldal súlyosabban sérült, a másik oldal viszont inkább az eredeti állapotát tükrözi.

Nos, pontosan abban az időben, amikor Bruce elmondta nekem, hogy ez egy "engedélyezett nyilvánosságra hozatal", pont akkor kezdtek a híradásokban megjelenni azok a képek, amiken az látható, hogy megnézték a Holdat egy bizonyos szögben és azt vették észre, hogy a sötét területek – vagy ahogy szaknyelven nevezik őket, a tengerek (mare) – egy négyszöget alkotnak. Egy hatalmas nagy négyszöget alkotnak, ami nagyrészt lefedi a Hold teljes arcvonalát. A képet egy kicsit el kell fordítani hozzá, de látni lehet rajta ezt a hatalmas nagy négyszöget. Ez az egész dolog egyszerűen észbontó! Egy ilyen geometriai alakzatnak nem szabadna előfordulni egy ilyen természetes műholdon. Mit gondolsz, mi lehet ez a négyszög? Miért mutathatják meg ezt nekünk?

Ez része a részleges közzétételi tervnek. Ha ehhez tartják magukat és el akarják nekünk mondani, hogy valaha ősi földönkívüliek jártak a Naprendszerünkben – ahogy arról korábban beszéltünk is – akkor először meg akarják majd mutatni nekünk a Hold felszínén található romokat. Nagyon-nagyon sok képet mutathatnak majd ezekről. Van egy hatalmas torony, amit leromboltak és összedőlt, mintha csak egy lökéshullám döntötte volna össze. Nagyon sok különböző műemlék található a Holdon, amiknek az életkora is nagyon eltérő. A Hold valójában olyan, mintha a Szuperföld felrobbanásának idejéből származó időkapszula lenne. Továbbá egy olyan időszak nyomait is magán viseli, amikor háborúk dúltak földönkívüliek között és az is lehetséges, hogy még belső földi csoportokkal is csatáztak, miután ezek a hatalmas méretű változások bekövetkeztek és a menekültek megérkeztek a Földre. Ez egy traumatikus időszak volt és hatalmas változások történtek a bolygónkon. Ezek a menekültek ráadásul hullámokban jöttek.

Ha megnézzük Ridley Scott "Nyolcadik utas: a Halál" (Alien) című filmjét, abban látható egy fura űrlény, egy óriás, akit földönkívüli romok között találnak meg.

A történet folytatásában, a "Prometheus" című filmben pedig egy óriási, kopasz, világos bőrű, fekete szemű földönkívüli lény szerepel.

Számomra szörnyű élmény volt végignézni ezt a filmet, néhányaknak viszont tetszett. A filmbéli óriás egy agresszív, dühös lény, aki úgy tekint az emberiségre, mint egy aberrációra, amit el kell pusztítani. A filmben látható történt szerint ennek a fickónak a civilizációja hozta létre az emberiséget, amikor a Földre jöttek. Gondold, hogy ez egy, a Cabal hitrendszerére vonatkozó állásfoglalás lenne és ezt a figurát az ősi építő fajról mintázták?

Igen, nagyon is.

Tulajdonképpen miben hisznek ezek a csoportok? Mit takar a Cabal hitrendszere, amiről annyit beszéltünk már?

Nos, többféle verziót is hallottam a hitükről. De alapvetően az ősi építő fajt a saját őseiknek tekintik, vagy másképpen szólva, az ő vérvonalukból származtatják magukat. Őket tekintik az elit őseinek. A vérvonalukat visszavezetik ezekre az ősi földönkívüli istenekre.

Ha ez valóban így van, akkor miért utálnak annyira minket ezek az istenek? Miért akarnak megölni bennünket – legalábbis a Prometheus című filmben?

Ez az elképzelésük beleillik abba a narratívába, hogy eltávolítsák a bolygó lakosságának egy jelentős részét, mert haszontalan zabálóknak, illetve genetikailag tisztátalannak gondolnak minket. Ez beleillik a mítoszaikba és az emberiség jövőjéről szőtt beteges, vallásos álmaikba.

A Prometheus mozi alapján - ahol ugye kutatók megtalálják ezeket az ősi romokat – számukra ez valamiféle vallási szentségnek tekinthető? Így éreznek ezekkel a romokkal kapcsolatban? És talán azért lehet így, mert ők a Földön működő Cabal részei és tulajdonképpen nincs nekik megengedve, hogy ezeket a romokat láthassák? Tettek-e rá utalást, hogy az ilyen filmek valójában olyasmit mutatnak be, ami a valóságban is közel így nézhet ki?

Ez attól függ. Nagyon sokan vannak odakint, akik ugye tudományos munkát végeznek. Ugyanakkor vannak olyanok is, akik inkább ezeknek a szindikátus jellegű szektáknak a tagjai és ők ki szoktak járkálni az űrbe egyfajta zarándoklat-szerű látogatásokra, abban az esetben, ha úgy gondolják, hogy a hitrendszerük alapján az adott építmények, romok vagy területek önmagukon túlmutató jelentéssel bírnak.

Tehát bizonyos esetekben ki szoktak menni a Naprendszerünkbe és megnézik ezeket a romokat?

Igen, de ez attól is függ, hogy kiről van szó.

Kimennek és tesznek egy kisebb zarándoklatot az isteneik által hátrahagyott romokhoz?

Igen. Néhányan, akik földönkívüli hozzáféréssel rendelkeznek, fel szoktak bukkanni ilyen találkozókon.

Ha Jézus 2 000 évvel ezelőtt járt közöttünk, akkor ez számukra szinte semmi, hiszen ezek a romok sokkal régebbiek ennél és számukra bizonyára sokkal érdekesebbek is.

Igen, e romok némelyike több tízmillió éves. Sokkal régebbiek annál, minthogy pontosan meg tudnák határozni a keletkezésük időpontját.

Egyetértesz Bruce állításával – ugyan nem tudod a pontos számot – hogy 12-16 milliárd ember jött és közülük nagyon sokan meghaltak a Hold belsejében lévő barlangokban, amíg az a Föld felé közeledett és eközben súlyos sérüléseket szenvedett?

Hatalmas sérülések érték a Holdat.

Bruce azt is elmondta, hogy ekkora már lényegében csak alig-alig üzemelt a Hold. Mire ideért súlyosan károsodott és a működése már a közelében sem volt annak, amire eredetileg tervezték.

Én mindössze annyiról tudok, hogy a Hold valamiféle ár-apály zárat képez a Földünkkel és jelenleg mindenféle földönkívüli bázisok találhatók rajta, tovább nekünk is van ott bázisunk. Illetve nagyon sok rejtély van a Hold belsejével kapcsolatban, amibe engem nem igazán avattak be. Annyit mondtak, hogy valamiféle bárka, amivel menekültek jöttek egy hatalmas kataklizma elől, ami lehetetlenné tette az életet a bolygójukon.

Ok. Hallottál-e arról, hogy lenne bármilyen típusú mesterséges intelligencia a Holdon, vagy mondjuk van-e ott olyan számítógép, ami mesterséges intelligencián alapul?

Tudom, hogy hologramokat használtak, vagy valamilyen más trükköt ahhoz, hogy elrejtsenek bizonyos dolgokat a Holdon.

Hogy érted ezt?

A felszín bizonyos területei felett hologramokat használtak, így ezek a területek illetve az ott zajló tevékenység nem látható a teleszkópokkal. Ugyanakkor nem tudom, hogy bármiféle mesterséges intelligenciát vagy szuperszámítógépet használtak volna a Hold magjával kapcsolatosan.

Nos, ez olyasvalami, amit számos különböző belsős ember egymástól függetlenül megerősített, ennél fogva úgy gondolom, hogy megállja a helyét. A következő dolog, amit Bruce említett nekem, hogy ezek az emberek a Hold belsejében elkezdtek lejönni a Föld felszínére és abban az időben ebből az átlátszó alumíniumszerű anyagból kristály kupolák építésébe kezdtek. Hallottál ilyen épületek létezéséről?

Igen. Számos ehhez hasonló struktúrát találtak.

Személyesen is láttad ezeknek a romjait?

Igen.

Mit láttál, amikor a Hold körül repültél?

Kupolákat, négyszög alakú építményeket, tornyokat, nagyon sok dolgot, amit elpusztítottak és mára olyanokká lettek, mint a regolit. Ezekre a területekre azonban tilos a belépés, emellett pedig más különböző zónák is ki lettek alakítva. A Hold sérülései különböző konfliktusok eredményeként keletkeztek és ezeket a romokat nem lehet meglátogatni. A különböző időszakokban történt események mementóiként tartották meg őket. Azon idők emlékére, amikor még nyílt háborúk zajlottak és mielőtt különböző egyezményeket kötöttek volna és kialakították a különböző föderációkat, diplomáciai területeket a Holdon illetve megkötötték volna a diplomáciai megállapodásokat. Ezzel megelőzték azt, hogy ezek a csoportok újra nyílt háborúkba bocsátkozzanak egymással, annak ellenére is, hogy egyébként eltérő, egymással versengő programjaik vannak.

Nézzük most meg egy olyan embernek a beszámolóját - egy részletet a Steven Greer -féle Disclosure Project-ből - aki a Holdon talált gomba-alakú építményekről és kupolákról készült fényképeket mutatott.

Ha ezt a beszámolót nézzük, akkor láthatjuk, hogy egymástól független források erősítik meg a Holdon talál építményekről készült fényképek hitelességét. Néhány rövid kérdést szeretnék feltenni. Először is láttál-e üvegszerű dómokat?

Igen.

És az üveg össze volt törve?

Igen, nem maradt épen. Nagyon ősi épületnek nézett ki és nagyon-nagyon össze volt törve. Nem volt teljesen átlátszó, szennyeződés és por rakódott rá.

Négyszögletű épületeket is említettél. Ilyen építményeket is létrehoztak ebből az átlátszó anyagból?

Nem. Ezek inkább úgy néztek ki, mintha vagy kőből, vagy betonból készültek volna.

És mi van a tornyokkal? Azok is ebből az üvegszerű anyagból készültek?

Igen. Keskeny, magas építmények voltak, amik meghajlottak, vagy összedőltek, mintha egy lökéshullám érte volna őket.

Ok. Nagyon sok mindenről lehetne még beszélni ezzel kapcsolatban, de azt gondolom, hogy a legfontosabb, hogy lássuk, bármilyen civilizáció is építette ezeket a kupolákat a Hold felszínén, súlyos támadás alatt állhatott, ugye? Mert ilyen mértékű károk nem keletkeznek csak úgy természetes úton. Ez gyakorlatilag csak katasztrofális mértékű pusztulás során jöhet létre.

Katasztrofális volt, de azt hallottam, hogy több kisebb katasztrófa is bekövetkezett. Úgy értem, ha egy bolygó felrobban a Naprendszerben, akkor annak a darabjai egy ideig keringeni fognak mindenfelé, és ebből aztán még sokáig problémák adódhatnak.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: az eredeti szöveg a Kozmikus közzététel című műsorban jelent meg, ennek szöveges átirata a Kozmikus Közzétételen olvasható.

összeesküvés hold titkos űrprogramok holdi civilizáció


Megtekintések száma: 126319





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet