Dórira élete legizgalmasabb kalandja vár: segítsünk neki kijutni! Mutatjuk, hogy segíthetsz!

2018. szeptember 15., szombat




Gyógyíthatatlan, izomsorvadásos betegségben szenved, éjszakánként lélegeztetőgépre kötve alszik: rajtunka sor hogy segítsünk neki!

Sziládi Dóra Barbara (17) gyógyíthatatlan, izomsorvadásos betegségben szenved, éjszakánként lélegeztetőgépre kötve alszik.

A fizikai állapotának változása miatt a már ülni is képtelen kis beteg számára most érkezett el az idő, hogy eljuttassák őt álmai helyszínére.

– Minden jel arra mutat, hogy tényleg megtesszük! Megyünk, de a mai napig nem hiszi el Dóri sem, én sem. 

Csak ábrándozunk: merre menjünk, mit csináljunk? Mennyi csavargás mehet az alvás rovására, hogy nem fárasszuk túl őt? – mondta Csordás Judit (35), Dóri gyámja, aki rögtön le is szögezte: egyet biztosan tudnak, mégpedig azt, hogy egy igazi csodát fognak átélni, az indulás előtti 1-2 órás bepakolástól kezdve hazaérkezésükig.

Dóri nemcsak Párizst és Disneylandet élvezheti, de meglátogathatja nagy kedvenceit, Milánó és Velence városát is. Ennek kiváltképp örül, hisz tavaly óta olaszul tanul. 

A 6 napos utat gyermek-betegszállító mentőautóval teszi meg a kislány, Juditon kívül egy intenzíves ápoló kíséretében. Az utazást egy munkahelyi csoport finanszírozza és a Szemem Fénye Alapítvány munkatársai valósítják meg.

– Az alapítvány által működtetett Dóri Háznak 3 éve állandó lakója Dóri – mondta Gyura Barbara, az alapítvány elnöke. 

Dóri már izgatott a nagy utazás miatt: szeptember 16-án indul. Mi is izgatottan várjuk, ahogy az utazásról szóló blogbejegyzéseket is.

Aki szeretné a nagy utazást támogatni, utalhat a következő bankszámlaszámra, Disneyland közleménnyel: 50800111-11083762.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Blikk

érdekes hihetetlen életmód segítség


Megtekintések száma: 34476





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet