Dr. Lenkei Gábor kitálal: átfogó interjúban beszél az európai gyógyszermaffiáról!

2017. május 28., vasárnap
Egy tévés interjúban mondja el a híres orvos, hogy hogyan is működik a gyógyszeripar, milyen érdekek mentén áll össze a betegségekre és halálra alapuló gépezet.

Dr. Lenkei Gábort valószínűleg sokaknak nem kell bemutatnunk. Ő volt idehaza a modern érában talán a legelső orvos, aki felállt, és kiteregette a modern orvoslás bűneit, szennyeseit.

A kezdetektől fogva nyíltan beszélt arról, hogy hogyan is működik az az egész belső rendszer, ami még mind a mai napig nem csak hogy fenntartja az egészségügyet, de hatalmas profitokat termel a különféle gyógyszergyáraknak, és folyamatosan felvirágoztatják az onkológia szakirányát.

A doki kendőzetlenül mesélt orvosi pályafutásának kezdetéről, azok nehézségeiről, és arról, hogyan kezdett el egyre inkább a dolgok mélyére látni.

Azt is elmondja, hogy mit is jelent valójában a gyógyult rákbeteg fogalma, és azt, hogy mit tehetnek meg hivatalos keretek között az orvosoka nélkül, hogy szankcionálná őket az egészségügyi felsőbb vezetés.

Eredményes terápiákról is mesél, melyek be lettek tiltva, és azt is elmondja, hogy milyen hiányosságokat tapasztalt többek között a D-vitaminnal való hivatalos állásponttal kapcsolatban.

Lenkei doktor beszámolója alapján egy igen sötét kép rajzolódik ki nem csak a magyar, hanem az európai egészségügyről.

Annak ellenére is, hogy itt azért az amerikai gyógyszeripari törekvések nem nyertek teljes egészében teret, de ez nem sokáig fog így maradni...

A neves orvos interjújára egyébként a Békéscsabai Médiacentrum Csabai Forgatag című adásában került sor.

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés gyógyszeripar gyógyszermaffia


Megtekintések száma: 236210

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet