Dr. Leonard Coldwell szerint a rák 2-10 hét alatt gyógyítható!

2017. augusztus 11., péntek
A szakértő szerint óriási parasztvakítás meg a gyógyszeripar részről. Már rég megvannak a hatékony gyógymódok!

A rák gyógymódja már réges-régen ismert, több évtizedes kutatások alapján kiderült, mik azok, amik elpusztítják a daganatokat.

Azonban ezt egyelőre nem hozták még nyilvánosságra, mivel a népesség így is drasztikusan emelkedik, ráadásul a gyógyszeriparnak úgy van a legnagyobb profitja az egészen, ha a különféle kemoterápiás kezeléseket a betegek igénybe veszik.

Dr. Coldwell elmondása szerint hihetetlen mértékű dezinformáció megy a médiában, főleg a gyógyszergyárak részéről.

Azt sulykolják, hogy nincs ellenszer, és hogy keményen próbálkoznak, közben meg csak ülnek a babérjaikon. Dr. Coldwell családja is súlyos rákos megbetegedésekkel küszködött – és többen meg is haltak már közülük rákban. Ettől indíttatva kötelezte el magát az életben arra, hogy megtalálja a rák hatékony gyógymódját, azt amit nem tud eltitkolni a gyógyszeripar.

Szerinte a sugárkezelések és kemoterápia nélkül is gyógyítható a kór.

Mindössze 2-10 hétre van szükség erre. Vannak olyan rákos betegségek is, melyek néhány perc alatt képesek a gyógyulás jeleit mutatni, ha betartjuk a tippeket, melyeket a doktor adott a kutatási alapján.  • Szerinte a kulcs az, hogy az ember egyen sok zöldséget, ne boltit, hanem természetes alapanyagokból állót. Érdemes átállni azonnali vega étrendre.
  • Adjunk kalciumot és lúgosító ételeket étrendünkhöz, hogy lúgosítsuk testünket.
  • A test pH-értékének 7,5-es vagy annál magasabb értéken kellene lennie a gyógyító szakaszban. Intravénás C-vitamin injekciókat ajánl.
  • A C-vitamin a rák legádázabb ellensége.
  • Alkalmazzunk oxigénterápiát. A vér oxigénizálását érti ez alatt, ami nyugati kórházakban már kérhető terápia.
  • Fontos, hogy sok C-vitamint vigyünk be ételek által a szervezetünkbe.
  • És végül: igyunk vizet sok tengeri sóval, de csakis tengeri sóval. Ezzel a testben lévő elektromos folyamatokat is beindítjuk - állítja.

Hogy igaza van-e a doktornak, vagy sem, nem tudni, mindenesetre sokan kipróbálták már a dolgot, és vannak, akik állítólag így menekültek meg.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákgyógyszer egészség megelőzés alternatív gyógyászat gyógyszeripar


Megtekintések száma: 78129

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet