Dr. Papp Lajos szerint a szívbetegségekkel kapcsolatban világszintű hazudozás zajlik: egy durva titkot próbálnak elfedni!

2018. április 3., kedd
Milliók halnak meg, mert az orvostársadalom nem mondja el a teljes igazságot!

Dr. Papp Lajos neve sokak számára ismerős lehet. Ő volt az a bátor magyar orvos, aki korábban már kitálalt, és elmondta, hogy milyen hazugságok zajlanak az egészségügyben.

Nem csak az itthoni egészségügyről beszélt, hanem a világ egészségügyi rendszereiről is.

Elmondta, hogy vannak dolgok, amikben az orvostársadalom erősen ferdít, míg más dolgokban egyszerűen hazudoznak, nem mondanak igazat, vagy titkolóznak.

Ezekbe a titkokba pdig milliók halnak bele vilgászerte....

Azt elismeri, hogy a dohányzás nagyon káros, de szerinte az az emberek tudatos döntése, hogy mérgezik magukat, ám van más is, amiről nem tudnak.

A szívbetegségek túlnyomó részével kapcsolatban ugyanis nem mondanak igazat.

Az orvos több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött, rengeteg szívműtét után ismerte el, hogy nem jól gondolkodott.

“Évekig osztottam más prominens orvosok véleményét. A szakirodalom folyamatosan a döntéshozók véleményét szajkózza, mely szerint minden szívbetegség a megemelkedett koleszterin szint következménye. Az elfogadott terápia pedig koleszterin csökkentő gyógyszerek felírása, és az előírt diéta, amely szigorúan korlátozza a zsírbevitelt."

Az ezektől eltérő javaslatokat eretnekségnek ítélték. Pedig látjuk, ez nem működik! Ezek az ajánlások sem erkölcsileg, sem tudományosan nem védhetők. Néhány évvel ezelőtt kiderült, hogy a a szívbetegség valódi oka az érfalak gyulladása.

A hosszú múltra visszatekintő étrendi ajánlások eredménye a járványos elhízás és cukorbetegség, amelybe rengetegen belehalnak.

Annak ellenére, hogy a lakosság negyede szedi a drága koleszterincsökkentő sztatin gyógyszereket és zsírszegényen étkezik, több amerikai fog meghalni ebben az évben szívbetegségben, mint valaha.

Szerinte az egészségügy szerepe ma nem az egészség megőrzése és helyreállítása, hanem éppen ellenkezőleg.

Az emberek betegségben tartása, sok esetben pedig betegségek generálása, létrehozása, szimplán üzleti alapon.

Az orvos szerint, ha egészséges alapanyagokból, otthon készült ételeket ennénk, kerülnénk az étolajat, cukrot, lisztes, kukoricás termékeket, a szervezet magát gyógyítaná.

Ezt azonban az orvosi társadalom nem hajlandó elismerni, mivel ebbe a felismerésbe idővel a gyógyszergyárak is belerokkannának, így pedig még hosszú ideig fognak foggal-körömmel ragaszkodni az igazukhoz.

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód feltáró egészségügy gyógyszeripar


Megtekintések száma: 100898

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet