Dr. Papp Lajos szívsebész kitálal: káliummal mérgeznek minket?

2018. március 13., kedd




Úgy döntött, hogy ami az egészségügyben történik az sem erkölcsileg, sem szakmailag nem vállalható.

Dr. Papp Lajos felállt, és elmondta, hogyan mégrezik a lakosságot nem scka itthon de vilgászerte számos országban, anélkül, hogymi tudnánk róla.

Elmondása szerint ezek az információk már egy ideje birtokában voltak, nyílt titokként keringett a szakemberek között, de senki nem akart vagy mert felszólalni sokáig az ügyben.

Végül ő maga törte meg a csendes, és elmondta a végső igazságot a káliummal szennyezett sóról...

A szívsebész azt állítja, hogy még ma sincsneek azzal tisztában az emberek, hogy mekkora veszélyben vannak a mindennapi élelmiszerek fogyasztása során a só miatt.

Létezik egy szabvány, ami a tiszta sót, azaz a NaCl-t határozza meg. Ez kimondja, hogy ogy közvetlen étkeztetés céljára használatos sónak minimum 97% tiszta NaCl-t kell tartalmaznia! 

Semmi KCL !!! Ezzel szemben szinte minden só KCL-el kevert ha nem 100%-ban az.

Vgyis a végső konklúzió az, hogy a sót erőteljesen káliummal mérgezik. A professzor meg is tudta bizonyos kísérletekkel erősíteni a tényt, és több szakember kiállt mellette.

Szerinte az sem véletlen, hogy az igazán jó és tiszta sók forgalmazását egyszerűen betiltották és ellehetetlenítették mindenhol, különösképpen a patikákban.

A szívesebész professzor szerint a Kálium ráadásul világít az UV fényben, a sima só nem.

Úgy lehet megállapítani, hogy a só káliumot tartalmaz-e, ha bele keverünk pár kilót a fürdővizünkbe, és abban fél órát eltöltve a bőrünk pirossá, vörössé válik. Sima NaCl esetében a bőrön nem figyelhető meg ilyen elváltozás.

A teljesség igénye nélkül íme az életrajza, ami alapján azt mondhatjuk, hogyha valaki, akkor ő tényleg kompetens lehet a témában, és fontos a véleménye:

A Pécsi Városi Kórház sebészgyakornoka volt 1973–1975 között. A POTE Anaesthesiologia, Intenziv Therapia és Sebészeti Osztály gyakornokaként dolgozott 1975–1977 között.

Az Orvostudományi és Egészségtudományi Centrum elnöke (2001. márc.–máj.). A PTE Szívgyógyászati Klinika Igazgatója volt 2008-ig, amikor is lemondott minden pozíciójáról és kérte nyugdíjaztatását. 

Úgy döntött, hogy ami az egészségügyben történik az sem erkölcsileg, sem szakmailag nem vállalható. 2011-től a Kaposvári Egyetem emeritus professzora.

A professzor véleménye az, hogy valami oka van annak, hogy folyamatosan káliumot kevernek a sóba, melyet a lakosság fogyaszt.

Talán tömeges megbetegítés, vagy egy nagy kísérlet részei vagyunk, a saját tudtunkon kívül. Bármi is az oka, a projekt évtizedek óta zajlik...

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód egészség megelőzés mérgező


Megtekintések száma: 43123





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet