Dr. Papp Lajos: Vizi Terápia! Tudnia kell erről mindenkinek!

2019. január 1., kedd




"A szeretet, amelyre vágyunk, akkor emel fel, ha adjuk, és a szeretet szeretetet gerjeszt, mint a gyertyafény, amely a tükörben megsokszorozódik." 

Dr. Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész professzor, író.

Kicsoda is ő, és miért érdemes hallgatni a szavára?

Dr. Prof. Papp Lajos (Aranyosgadány, 1948. március 21.) Széchenyi-díjas szívsebész, a Pécsi Tudományegyetem nyugalmazott egyetemi tanára, valamint PTE ÁOK Szívgyógyászati Klinika korábbi igazgatója.

A Kaposvári Egyetem emeritus professzora.

A Harvard Egyetem ösztöndíjas vendégkutatója (1984–1985). 1989 óta az orvostudományok doktora (a kandidátusi fokozat kihagyásával). 1977 és 1991 között a városmajori Ér- és Szívsebészeti Klinikán dolgozott. 1991 májusától egyetemi tanár. 1991 májusában a Szabolcs utcai Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetem Szív- és Érsebészeti Klinika igazgatójának nevezték ki.

1994-ben az egyetem leváltotta, majd Kovács Pál egészségügyi miniszter 1994. augusztus 1-i hatállyal a HIETE zalaegerszegi Szívsebészeti Tanszék és zalaegerszegi Szívsebészet, Szívgyógyászat alapításával bízta meg

Az alábbi mélyinterjúban az egészséges életről,a teljes és boldog életvitelről beszél, és a vízi terápiáról, mely ehhez segíthet hozzá minket.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség életmód papp lajos


Megtekintések száma: 19897





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet