Dr. Richard Gallagher: az ördögi megszállás rejtőzhet számos mentális betegség mögött

2023. február 18., szombat




A pszichiáter szerint létezik a gonosz, mely időnként bárkit a hatalmába keríthet.

Létezik egy pszichiáter, aki nemrégiben azzal robbant be a köztudatba, hogy egy rendkívül érdekes, de tényekkel alátámasztható elmélettel állt elő arra vonatkozóan, hogy mi is állhat valójában a mentális betegségek mögött.

Dr. Richar Gallagher - a Columbia Egyetem és a New York orvosi Egyetem - tudósa és szakembere számos olyan esettel találkozott, ahol egyes mentális betegségekre nem találtak megoldást, és így gyógyíthatatlan, kezeletlen maradt.

Sőt, szerinte a statisztikák is egyértelműen azt mutatják, hogy a legtöbb mentális betegséget ugyan korában lehet tartani, de az esetek többségében egyszerűen nem talál rá megoldást az orvostudomány. Mintha ezen betegségek és kórképek gyökere sokkal mélyebben lenne, mint amit biológiai síkon fel tudunk fogni és érzékelni.

Az általa közzétett eredmények szerint azt sugallják, hogy ezekre a mentális kórképekre paranormális téren kell magyarázatot keresnünk.

Szent meggyőződése ugyanis, hogy a gonosz létezik, és minden emberben ott lapul egyfajta árnyék énként. A kérdés csak az - ami egyben meg is különbözteti a mentális betegségben küzdőket az egészségesektől - hogy kinél milyen arányban és mikor kerül a felszínre ez a sötét én.

Ha ugyanis ez veszi át a testünk és a lelkünk feletti irányítást, akkor kisebb-nagyobb mentális problémáink lesznek. Sőt, a szélsőséges esetekben, mint amilyen a skizofrénia, szerinte ezek a gonosz ének, több személyiséggé képesek hasítani a lelkünket.

A doktor állítását rengeteg olyan eset támasztja alá, amikor ő maga ment a dolgok elejébe. Kifejezetten olyan esetek érdekelték, amelyekben nem lehetett már a betegen segíteni, és csak az ördögűzés nyújtott neki végső megoldást.

"Mindenkiben van egy szikra az ördögből, de nem mindenkiben képes begyújtani a személyiséget, csak az arra hajlamosaknál" - mesélte.

Dr. Gallagher megfigyelései arra is kitérnek, hogy a démoni entitások által megszállt emberek mindig olyan tudás birtokában vannak, amilyennek nem lehetnének a birtokában. Képesek rövid időre feltámadni, hogy így gúnyolják ki Jézus harmadnapon való feltámadását.

Egy esetben pont ez történt, melynek utána is járt. Egy fiú meghalt az ördögűzés során, majd 3 nappal később rángatózni kezdett a teste, mintha mondani akart volna még valamit...

Ha valaki látta a Split című filmet, az hasonló témát boncolgat. vagyis az elme ereje, az egyes személyiségek egy skizofréniában szenvedő betegnél elképzelhető, hogy képesek kihatni a testre, így akár szuperképességekkel felruházni azt.

Legalább a lehetőség szintjén adott, Dr. Gallagher kutatásai pedig ezt erősítik, és azóta egyre több szakember kezdett nyitottá válni a véleményére.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál vallás jézus ördögűzés ördög gonosz


Megtekintések száma: 141697





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet