Drábik János: EZ áll valójában az európai bevándorlás hátterében: lerántotta a leplet a háttérhatalmi törekvésekről!

2018. május 22., kedd




Az egész teljesen másról szól. Megvezették a világot!

Ezeknek az embereknek az életlehetősége igen nagy mérétkben lehetetlenné lett téve. Ezt tisztázni kell Drábik János szerint. Itt ugyanis nem mindneki megélhetési migráns.

Vannak köztük valódi menekültek, akiknek ellehetetlenítették a saját hazáját, bár tény, hogy ők vannak legkevesebben, és sok a gazdasági bevándorló.

Fizetett zsoldosok gyilkolják az embereket a Közel-Keleten, és a nagyobb hatalmak nem avatkoztak bele. Sőt, valójában egyes szálak éppen hozzájuk vezetnek.

Az arab tavasz, Líbia...stb. mind meghatározott céllal ment végbe.

A közel-keleti országok gazdaságilag teleesne tönkre lettek téve. Közel egymilliárd ember kényszerült ezek miatt a háborúk miatt megmozdulni, ugyanis a Távol-Keleten is megindultak az emberek.

A migráció igazi oka tehát a folyamatos háborúkkal és gazdasági támadásokkal való tönkretétele egyes keleti országoknak. Az USA és más erők a demokráciára hivatkozva terrorista demokráciákkal próbálta terjeszteni a "szabadság" ideológiáját.

Tulajdonképpen ugyanannak a pénzhatalmi elit egyik megjelenési formája volt az, ami elindította ezt az egész hullámot Európa felé.

A cél az, hogy Európa teljesen meggyengüljön.

Az európai kultúra, civilizáció, életszínvonal és átlag IQ még zavarja azokat a hatalmi törekvéseket, amely egy egyszerű Orwell-i maszlagban képzeli el a világ lakosságát. Mit kell tenni ahhoz, hogy ezeket az erőket, kezdeményezéseket, és polgári csoportosulásokat felbontsuk?

Tegyük tönkre erkölcsileg, gazdaságilag ezeket a nemzetállamokat, és szabadítsunk rájuk „éhes hordákat”. 

Az éhes hordák a rendelkezésre állnak, ugyanis több száz éve zsákmányolja ki a fehér rassz Afrikát, Ázsiát, lehetetlenné téve az ott élő emberek biztonságát, éhező emberek százmilliói indultak el, hogy új éltet kezdjenek Európában, a saját elképzeléseik szerint.

Pontosan ezekkel az elképzelésekkel vannak problémák, mert az óriási kulturális különbségekről hosszú távon sem képzelhető el, hogy integrálható az európai gondolkodásmódhoz és kultúrához. 

Ez minden rassz, minden nemzet és felekezet óriási problémája.

Itt az idő, hogy egységesen lépjünk fel a saját érdekünkben, összefogva.

Ez az utolsó lehetőség, hogy a nemzetállamok kiálljanak a nemzetiségükért, és az emberek kiálljanak önmagukért.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés politika menekültek bevándorlás drábik jános


Megtekintések száma: 39886





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet