​Drábik János sötét jóslata Európa számára: ​Ez lehet a keresztény Európa Trianonja!

2022. január 23., vasárnap




Drábik János szerint ez a modern időkben elkövetett legnagyobb népirtása, és a nyugati civilizáció elpusztítására tett kísérlet.

Európát, és annak polgárait módszeresen pusztítják, akárcsak a nyugati civilizáció szöveteit. Mint valami rákos tumor, úgy hatolt be a migráció és az iszlám ideológia Európa szervezetébe.

Európa pedig béna kacsa módjára csak áll, és hápog, miközben „tömik”.

Tömeg, mindenféle helyről és kietlen vidékekről, kulturálatlan közegből érkező bevándorlóval. Olyan iszlám bevándorlókkal, rejtett harcosokkal, akik belülről akarják megbomlasztani az európai egységet.

Akik félelmet akarnak kelteni bennünk, és a világ nemzeteiben.

A Wilkommen kultur, melye Merkel hirdetett, mára már megbukott. Ennek ellenére az európai politikusok mintha szemellenzővel látnák a világot, továbbra sem érzékelik, mekkora a veszély a beáramló embertömegek miatt.

Ez az ideológia a Nyugat öngyilkosságához vezet, mert nem tudjuk, sőt, nem is akarjuk megvédeni a külső támadóktól a "birodalmunkat". Ráadásul az ilyen hozzáállás megengedi és idővel igazolja is a csapásokat.

Ez lesz Európa végső Trianonja. Egy hatalmas tragédia mind a nyugatnak, mind az egész európai társadalomnak, mivel alapjaiban fogja megsemmisíteni az iszlám, és a kelet felől érkező embertömeg. A fehérfajú Európa ideológiája a múlté lesz, és a korábbi rémképek, mint az Európai Kalifátus már többé nem rémképek lesznek, hanem lehetséges jövőképek.

Sokak szerint a túlságosan liberális gondolkodás már így is olyan károkat okozott a világban, főleg az EU-n belül, mint az első és második világháború együttvéve.

A felelősök soha nem lesznek felelősségre vonhatók, és a liberalizmus lesz az, mely megássa Európa sírját.

A keresztény civilizáció nem az erő és a kard elvére épül, éppen ezért fog veszíteni az iszlám ideológiájával szemben. Ráadásul az iszlám sok embernek megfelelő menekülési út a társadalomból. A nőknek nincsenek jogaik - vagy legalábbis jóval kevesebb - és egy egyénnek több felesége lehet.

Óriási a kísértés, arról nem beszélve, hogy az iszlám által uralt területeken előbb vagy utóbb mindig üldözni kezdték a keresztényeket a történelemből tanulva.

Mindennek a véghezviteléhez és végső beteljesítéséhez egy erős pénzügyi háttér szükséges, hiszen mindennek az alapja a pénz.

A pénzhatalmi elit Európa szándékos gazdasági és katonai meggyengítése után a kontinens társadalmainak végső szétzilálását tűzte ki célul, hogy fenntarthassa hatalmát és ellenőrzését a magán pénzügyi rendszeren keresztül.

Egy biztos: ha Európa továbbra sem áll a sarkára, akkor halálra van ítélve, és nem cska mint kultúra, de mint identitás, és egység fog eltűnni a Föld színéről az elkövetkező 100 évben...

OSZD MEG másokkal is

érdekes érdekesség összeesküvés európa politika menekültkrízis


Megtekintések száma: 84527





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet