Drága lesz a hallgatásod ára! – hogy tűröd, hogy szándékosan a rendszer adósrabszolgájává tesznek?

2018. március 17., szombat




Mit fogsz mondani az unokáidnak, hogy miért hallgattál, amikor tudtad, hogy mérgezik a ivóvizedet, az élelmiszeredet, hogy megbetegítenek a gyógyszerekkel, hogy manipulálják az elmédet?

Jakab István, akit sokan a Viva Natura Tévén - csatornán - lehet látni főleg a Youtube-on, most nemrég kifakadt, és egy rendhagyó adás keretében kezdett bele valamibe.

Egy olyan elgondolkodtató monológot vezetett el, ami tényleg mindenkit arra késztet, hogy gondolja végig azt, mai az elmúlt évtizedekben történt, és gondolkodjon el a saját életén, környezetén is.

Azon, hogy vajon mi mindannyian megtettünk-e mindent azért, hogy egy jobb világban éljünk, vagy némán néztük, hogy tönkretették a bolygót, mérgezik az élelmiszereinket, és a tudatunkat.

Nap mint nap rombolják ugyanis az igazság bástyáit a világban, és az emberek egyre inkább elkezdtek elbutulni, míg mások beletörődnek abba, hogy ez a harc az igazságtalanság és a hazugságok ellen egyre reménytelenebb.

Hogy magyarázod majd el nekik, hogy tudtad, de mégis hagytad, hogy Isten teremtményeként teljesen terméketlenné, teremtőképtelenné tegyenek, kisemmizzenek?

Hogy vagy képes nyugodt szívvel végignézni, hogy az utódaiddal is ugyanezt teszik?

Tisztában vagy vele, hogy mi a tétje a hallgatásodnak?

Van-e olyan erő, ami képes a magyarság érdekeit képviselni úgy, hogy eközben nem korrumpálódik a végtelenségig el az egész ország?

Meddig tartanak ki a jelenlegi hatalom ocsúból válogatott barátai?

Amíg bor van, biztosan, de az első jajkiáltásnál ugyanúgy cserbenhagynák vezérüket, mint ahogy Horthy Miklósnak is hátat fordítottak az újnemesei?

Hol van a pártok programjában a Trianoni Szerződés lejáratát követő akcióterv?

Hol van a fellépés a revízió érdekében? Hol van az alkotmányos lehetősége annak, hogy a képviselők visszahívhatók legyenek?

Hol van annak az ígérete, hogy országos ügyekben diktatórium helyett megvalósítják az elektronikus szavazást, az e-demokráciát?

Hányszor van Budán kutyavásár? Hány kormány fogja még vásárra vinni a bőrünket?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség politika elgondolkodtató


Megtekintések száma: 91509





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet