Drákonidák: a bolygó és az emberiség elnyomói, akik hatást gyakorolnak fajunkra? Tényleg léteznek?

2023. június 15., csütörtök




Világhatalmi rendszerben működő fajok élnek a galaxisunkban és a Földön. Ezt írják az ősi kozmikus szövegek a kozmosz harcosairól.

A drákonida hüllők felelősek az emberi populáció elnyomásáért nemcsak a Földön, hanem galaxisszerte. Fő fegyverük, hogy félelemalapú hitrendszereket és korlátozó hierarchiákat állítanak fel mindenhol.

Alex Collier „Letters from Andromeda - Defending Sacred ground” című könyvéből idézünk, mely a drákonidákról, mint az űr harcosairól ír.

Az andromédabeliek szerint a drákonidák a nagybetűs HARCOSOK.

„a drákónida faj valószínűleg a legjobban megértett faj az egész galaxisban. Nagyon mély tiszteletet tapasztaltam e fajjal kapcsolatban.

A drákonidák a legöregebb reptilián faj a mi univerzumunkban. Ősapáik egy másik univerzumból vagy másik valóság rendszerből érkeztek meg a miénkbe. Azonban senki sem tudja pontosan, hogy mikor történt ez.”

A drákonidák saját utódaiknak az tanítják, hogy ők voltak az elsők ebben az univerzumban. Már az emberi faj előtt itt voltak, ennélfogva ők a valódi örökösei az egész univerzumunknak. Magukat királyoknak tartják, és undorodnak még a gondolatától is annak, hogy az emberek nem fogadják el mindezt alapvető igazságként.

Rengeteg csillagrendszert meghódítottak és genetikailag módosítottak sok életformát, melyekkel találkoztak.

A galaxisunkban található legnagyobb reptilián populáció az Orion rendszerben él. Az Orion egy hatalmas rendszer – ott található a Rigel és a Capella is.

A drákonidák önmagukat szolgáló faj, ahová csak belépnek állandóan megszállnak, felforgatnak és manipulálnak más, fejletlenebb fajokat. Technológiájukat kizárólag uralkodásra, ellenőrzésre és dominanciára használják.

EGY ŐSI HÁBORÚ FOLYIK AZ EMBERI FAJ ÉS A DRÁKONIDÁK KÖZÖTT! Béke szinte egyáltalán nem létezik közöttük és ha netán vannak is békésebb időszakok, az mindig tesztelve van a drákonidák által. 

Szerintük a félelemnek kell uralkodnia mindenhol, és a szeretet számukra egyenlő a gyengeséggel. A náluk kevésbé szerencsés fajokat rabszolgának tekintik.

Hitrendszerüket már születésüktől fogva beléjük nevelik, ugyanis a drákonida anyák elhagyják kicsinyeiket a szülés után.

Így aztán az utódoknak maguknak kell gondoskodniuk saját magukról. Ha életben maradnak, akkor egy harcosokból álló osztály veszi kezelésbe őket. Küzdelemre vannak kényszerítve már gyerekkoruktól fogva és gyakorlatilag gladiátorként nőnek fel.

Ennél fogva pedig a drákonidák egyfolytában túlélő üzemmódban léteznek és egyáltalán nem szab határt nekik semmi, hogy mit tehetnek meg más lényekkel.

A Földön használatos „drákói szigor” kifejezés is erre a szemléletre utal. Morenae szerint:

„a drákonidákba beléjük nevelik, hogy soha ne bízzanak meg az emberekben. A saját verziójuk szerint tanítják és magyarázzák a Nagy Galaktikus Háború történéseit, és az embereket hibáztatják az univerzum inváziójáért. Szerintük az emberek önzőek, és azt akarják, hogy a drákonida társadalom éhezzen, és híján legyen az élethez szükséges alapvető javaknak.”

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek földönkívüliek idegenek összeesküvés ősi idegenek kozmosz


Megtekintések száma: 163440





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet