Dróton rángatott társadalom: a háttérhatalom intézményei mérgezik az emberek tudatát?

2021. június 19., szombat




Ezt a háborút már nem fegyverekkel, hanem hitelekkel, emberi sorsokkal és a médiával vívják! OSZD MEG, hogy minél többen tudjanak róla!

Úgy gondolod, hogy te magad uralod a saját életed? Vagy mások uralkodnak feletted? van egy rossz hírünk. A világ, amióta a média ilyen széles körben létezik, már teljesen máshogy működik, mint egykoron.

Az emberi tudat már egy termék, egy olyan váltóeszköz, melyet a média manipulál, és folyamatos agymosásnak tesz ki.

Iskolák létesülnek, melyekben buta embereket nevelnek, akik majd egy olyan generációt alkotnak, akik nem kérdeznek, csak cselekszenek, és már nincs önálló véleményük, gondolatuk a világról.

A média a különféle reklámokon keresztül folyamatosan azt szajkózza az embereknek, hogy kövessék a divatot, majmoljanak valamit, amit már kismillióan majmolnak. Így alkotnak az EGYÉNISÉGEKBŐL egy homogén, szürke masszát.

Unalmas emberek, egyensablonok alapján "legyártott" tudatok és személyiségnek hömpölyögnek az utcákon, akik zombi módjára nyomkodják okostelefonjaikat, vagy menekülnek esténként az egész napi robotból a tévé elé, ahol a szenny zúdul rájuk.

A világhatalmi elit által irányított intézmények jól végzettnek tekintik a munkát: egyre kevesebb az öntudatos ember.

Vannak, akik még mindig azt hiszik, hogy a televízió és a média célja a szórakoztatás...

Nem az, és soha nem is volt! Kőkemény pszichológiai hadviselés részét képezi ...

Katonai és ipari komplexumok, óriások működtetik...

Köztudott (vagyis aki utánanéz) hogy már magát Walt Disney-t is J.Edgar Hoover és az FBI alkalmazta, hogy elmeprogramozást végezzen gyerekeken...

Később pedig csúcsosodott az úgynevezett MK-ULTRA programban. Itt hozták létre a szétszabdalt és teljesen programozható személyiségeket, indították el a "mandzsúriai jelölteket" is, akiket be tudtak vetni merényletekben..

És ugyanezekkel a módszerekkel programozzák a társadalmat is! Alapeleme a trauma-hatás és a minták beépítése a személyiségbe. Bármit elérhetnek, mert nincs ellene védekezés addig míg nem tudod, miről van szó…

Csakis a tudatosság erejével lehetne bármit is tenni ellenük! NYISD FEL A SZEMED ÉS LÁSS!

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés tudat háttérhatalom tudatmanipuláció média világelit


Megtekintések száma: 113936





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet