Durva: a hallássérült gyerekeket külön jellel utasították együttlétre az olasz papok!

2018. október 2., kedd
Ennyire kegyetlen és aljas nem lehet senki! Nem különbek azoknál, akiket az istenük büntet!

Újabb hatalmas botrány! Szájjal való kényeztetésre kényszerítettek fiatal gyerekeket! Mégis, ki képes ilyesmire?!

Az olaszországi Antonio Provolo Intézetet kifejezetten beszéd- és hallássérült gyerekek nevelésére alapította a katolikus egyház.

A Daily Beast cikke szerint (amelyet a 444 szúrt ki) a gyerekeket nemcsak nevelték, hanem ki is használták: az intézményben rendszeresek voltak a szexuális bűncselekmények.

A lapnak egy Giuseppe álnéven szereplő áldozat mesélt arról, hogy mit élt át az intézetben, ahol nemcsak a jelnyelvre tanították meg, hanem olyan „különleges, titkos jelekre” is, amelyekkel a maszturbálásra, orális kényeztetésre, péniszre és ánuszra lehetett utalni.

„A dolog akkor világosodott meg előttem, amikor kettesben maradtam egy pappal, aki egyszer csak az orális kényeztetés jelét mutatta nekem, majd elővette az álló péniszét és belenyomta a számba”

– idézte fel Giuseppe, aki szerint rendszeresen előfordult, hogy a papok ilyen jelekkel hívták ki a gyerekeket félreeső helyiségekbe.

Mivel a papok kivételével mindenki hallássérült volt az intézetben, senki sem hallotta meg az áldozatok sikolyait.

Giuseppét hét éven át, egészen 18 éves koráig folyamatosan zaklatták.

Mivel a speciális jeleket más nem értette, hosszú időbe telt, mire egyáltalán meg tudta értetni másokkal, hogy mi történt vele az intézetben.

A veronai ügyészség 67 fiút tudott megnevezni, akiket a közel tíz éve tartó nyomozás adatai szerint több, mint két tucat pap és szerzetes zaklatott.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: magyarokvagyunk.com

érdekes hihetetlen botrány


Megtekintések száma: 36815

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet