Durva átverések: A Rákgyógyszer Alap és az egészségügyi szervezet állnak a rák terjedése mögött?

2018. március 19., hétfő
Valójában nem a betegségek gyógyítása zajlik, hanem hamis rákdiagnózisok felállítása azért, hogy profitot csatornázzanak be a rendszerbe?

A betegségek gyártása ma már cska egy részét teszi ki az egészségiparnak.

Van egy sokkal nagyobb bűn, amit az orvosok és az onkológiában dolgozók egy része elkövet, mégpedig az, hogy félelemben tartják a világot.

Folyamatosan zajlik a betegek és a társadalom megfélemlítése. Ez egy remek üzlet, hiszen gondoljunk bele: a ráktól való félelmükben az emberek bármire hajlandók.

Nem véletlen, hogy kialakult a rákmegelőző ipar is az egészségügy onkológiai szegmensével szorosan együttműködve.

Vegyél erős és drága naptejet, különféle krémeket, egészséges joghurtokat és feldolgozatlan - vagy annak mondott - élelmiszereket, hogy csökkentsd a rák kockázatát.

Ehhez még hozzájön az, hogy rengeteg hamis rákdiagnózist állítanak ki. Hisz gondoljunk bele: A laikus egyszerű ember megbízik az orvosokban.

De mi van, ha azok pusztán anyagi érdekből át akarják verni?

A Rákgyógyszer Alap (CDF) 2010 és 2016 között működött és több mint 340 milliárd forintos tőkéjével drága újfajta rákgyógyszereket tett elérhetővé a betegek számára, amiket általában nem fedez az egészségügy.

De már az indulása pillanatában is megkapta azokat a vádakat, mint az összes Rákgyógyszerekkel és azok biztosításúval, kutatásokkal kapcsolatos kezdeményezések, miszerint ezek gyakorlatilag csak fantomszervezetek, melyeknek célja egyes gyógyszeripari pénzek tisztára mosása, vagy a "fogyasztók", azaz rákbetegek pénzének beinjektálása.

A hamis rákdiganózis is egy módszer volt.

Ennek keretében egészséges emberekkel közölték azt, hogy daganatosak, és azonnal meg kell kezdeniük a kezeléseket.

És mint tudjuk, sok esetben már eleve a kemoterápiába halnak bele nagyon sokan.

Több szakember, köztük. Dr Mihalovic is azt állítja, hogy az orvosok egy része saját bevallásuk szerint rákosnak diagnosztizálnak egészséges embereket, hogy több pénzre tegyenek szert.

Az elmúlt években több orvosról is kiderült, hogy esküjét megszegve szándékosan hamis rákdiagnózist adott egészséges embereknek, majd kemoterápiás mérgekkel kezelte őket, hogy felvehesse az ezért járó jutalékot.

Vannak itt még borzalmasabb tények is:

A nők gyakran hallják, hogy méheltávolítással a rák és sok más betegség kivédhető.

Ez a valóság szándékos elferdítése. Az eddigi kutatások ugyanis egyáltalán nem igazolják, hogy a méheltávolítás növelné a nők túlélési esélyeit, tehát felesleges őket ilyen agresszív, műtéti beavatkozásnak kitenni.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák betegségek feltáró gyógyszerlobbi egészségügy gyógyszeripar


Megtekintések száma: 37947

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet