Durva! Belülről égett szét a teste a fogyást ígérő csodatablettáktól?

2017. május 28., vasárnap
Na, ezért ne dőlj be a hihetetlen, és gyors eredményt ígérő, ellenőrizetlen készítményeknek. Egy suffolki apa nagyon megjárta!

Egy 25 éves, Suffolkban élő apa valószínűleg nem teszi zsebre azt, amit azért kapott, mert bedőlt egy gyors, és csodálatos fogyást, és alakformálást ígérő ismeretlen tablettának.

Olyannyira megdöbbentő eset történt ugyanis, amiben majdnem otthagyta a fogát, vagyis kis híján életét vesztette.

Lewis Brown mindig is egy igazi, tökéletes testről álmodott. Szeretett volna egy tetszetős felsőtestet, és ezért mindenre hajlandó volt. Rengeteget edzett, de a sok edzés mellett nem vetette meg a különféle szteoridokat, és egyéb tablettákat.

Az egyik ilyen szteroidos tabletta adag kedvező mellékhatása azért kecsegtette, mert azt ígérte, hogy gyorsan lehet tőle lefogyni, és rendkívül jó alakformáló.

A férfi azonban olyan adagokat szedhetett be, amik eleve nem voltak megengedettek. Ennek ellenére eleve veszélyes volt ezeket a készítményeket használni, és ez vezethetett kis híján tragédiához.

Ugyanis Lewis teste szó szerint felforrt a tabletták hatására, és érthetetlen módon a szövetei elkezdtek belülről bomlani és égni. Ez az egyik térdén meg is látszott, ahol gyakorlatilag kiégett a szövet, és jelentős égési sérüléseket szenvedett.

Lewis majdnem belehalt az esetbe. Amikor bevitték mér 41 fokos láza volt, és a teste iszonyatosan heves volt, amit az utólagos vizsgálatok szerint a kétes eredetű tabletták és szteroidok váltottak ki a szervezetében.

Lewis kómába is esett, és csak az segített, hogy jéggel fedték le a testét. Közel három napon át feküdt kórházi ágyán mozdulatlanul és öntudatlanul, mire feleszmélt. Elmondása szerint ez egy hátborzongató lecke volt, és másnak sem tanácsolja azóta a tabletták, kétes eredetű, be sem vizsgált szteroidok szedését.

Sokak szerint a szteroid eleve káros, és nem is szabadna abszolút használni őket, míg mások az egészséges egyensúly mellett érvelnek.

Egy biztos: ami nem a szervezetbe való természetes módon, az csak bajt okozhat!

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen egészség ijesztő durva egészség megelőzés


Megtekintések száma: 228529

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet