Durva: bevásárlás után találta ezt a borítékot a szélvédőjén - igazi rémálom lett belőle! Figyelmeztetünk mindenkit!

2018. július 3., kedd




Ne dőljön be senki Ennek! Borzalom!

Egy magyar ember levele kerign a neten, ami egy meglehetősen sokkoló, már-már borzalmas dolgora hívja fel a figyelmet.

Nagyon fotnosnak tartjuk, hogy olvassátok el, értelmezzétek, és figyelmeztessetek rá másokat is.

Ebből az esetből tanulnunk kell ugyanis, hogy ne fordulhassanak elő ehhez fogható borzalmak. Ez ugyanis bármelyikünkkel megeshetett volna.

A WestEnd City Centerbenben voltam, bementem a Sparba venni néhány dolgot estére. 

Miután végeztem, a parkolóba mentem a kocsimhoz. Gyors bepakoltam a csomagtartóba, beültem és akkor vettem észre, hogy a szélvédőn egy boríték van. Hirtelen azt hittem valami reklámanyagot kaptam, így nem foglalkoztam vele igazán, elindultam hazafele!

Út közben a visszapillantóba tekingetve furcsa volt, hogy egy fekete kisbusz szerű autó mintha utánam jönne. Egészen szinte a házunkig követett. 

Nagyon meg voltam rémülve, hazaszóltam a férjemnek, hogy nyissa ki a nagykaput, hogy egyenesen az udvarra állhassak be, mert egy autó a nyomomban van. 

Az utolsó saroknál nem kanyarodott utánam, hanem tovább hajtott egyenesen. Hazaérve a kocsiból kiszállva kérdezte a férjem, hogy hol az autó ami követ? Elmeséltem neki, hogy mi történt. Mit ne mondjak eléggé berezeltünk mindketten. Azután kinyitottuk a borítékot, ami az ablaktörlő lapát alá volt dugva.

Egy kisebb összeg volt benne! Természetesen hamis pénz volt!

Jeleztük a rendőrség fele is az esetet, akik elmondták, hogy ez egy új emberrablási trükk amivel próbálkoznak! Addig követnek, amíg meg nem állok, hogy kiszálljak és elvegyem a borítékot a szélvédőről. 

Ekkor mellém húzódva kinyitnák a kisbusz oldalát és betuszakolnának, majd valószínű soha többet nem hallana rólam a családom. Lehetséges, hogy a parkolóban csak azért nem próbálkoztak, mert nem egyedül voltam, hanem mások is mozgolódtak abban az időben.

Köszönöm, hogy elolvastad és azt is, ha megosztod!

Üdv:

Berkes Vivien

Ez egy új emberrablási módszer tehát, és nagyon hatékony lehet. Azt nem tudni, hogy valakit raboltak-e el már így, de feltehetően nem először lett kipróbálva a módszer.

Figyelmeztessünk mindenkit, nehogy valaki az emberrablók áldozata legyen!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség ijesztő durva magyraország


Megtekintések száma: 44480





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet