Durva időjárási anomália várható: viharos széllel érkezik a rekordmeleg időjárás!

2017. december 9., szombat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében olyan dolgok olvashatók, amin a sokat látott szakemberek is meglepődtek!

Nem akármiről számoltak be a hírek, és az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése.

Egyes esetekben még magukat a szakembereket is meglepte az, ami történni fog hamarosan az időjárásunkban.

Sokak szerint egyértelmű, hogy az ilyen, és ehhez hasonló extrémitásoknak a globális felmelegedés egyre nagyobb ütemben zajló folyanatai az okai.

Az időjárási előrejelzés elképesztő meleget - decemberhez képest rekord is lehet - jósol.

A jövő hét első napjaiban egy tőlünk nyugatra húzódó frontrendszer előoldalán erős déli, délnyugati áramlással az ilyenkor szokásosnál jóval enyhébb léghullámok hódítják meg Közép- és Délkelet-Európa nagy részét.

Hétfőn és kedden a napi maximum rekordok 17, míg a legmagasabb minimumok rekordjai 11, 12 fok körül alakulnak, így ezek megközelítésére és megdöntésére is van esély a jelenlegi számítások alapján.

A meteorológusok egyébként egyre inkább aggódnak az elmúlt évek tendenciáit figyelembe véve.

A világ, így Magyarország klímája is egyre kiszámíthatatlanabb, egyre szélsőségesebb. A nyarak során pokoli melegre lehet majd számítani, és olyan hőhullámokra, melyek sok embere halálát okozhatják majd.

A legriasztóbb pedig az, hogy ezen szélsőséges időjárás ellen egyelőre az emberiségnek nincsenek konkrét, működő lépései...

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen bizarr rekord időjárás előrejelzés


Megtekintések száma: 53374

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet