Durva: ÍGY mérgezik a társadalmat az élelmiszereken keresztül?

2018. június 22., péntek




Ehetetlen zöldségek, GMO, és vegyszerek!

A felvágottakban található nitrites pácsóból gyomorrákot okozó nitrozamin képződhet, a színezők pedig kárminsavat tartalmaznak, ami egy trópusi rovarból származik. 

Egyes szakemberek szerint az élelmiszeripar már rég nem az emberek élelmezéséről, hanem a megbetegítésükről szól…

Az ömlesztett sajt, a felvágottak vagy az üdítők, amelyekből gyereknek egy kortyot és egy falatot sem lenne szabad enni-inni, akkora károkat okoznak a szervezetnek, hogy azt a tudományos kutatások még jelenleg sem képesek teljes mértékben feltérképezni. - írja a Titokterminál.com.

nagyon sokan sejtik és tudják is, hogy az élelmiszeripar nagyon durva vegyszerekkel dolgozik.

Gondoljunkcs ak az úgynevezettr agastott húsokra.

Sok sonka és felvágott ugynais nem egytelen állatból van, hanem akár 3-4 állatból van "összegyúrva, összeragasztva.

Bár maga a ragasztóanyag természetesnek mondható, mégsem vizsgálták soha hosszútávú hatásait, ez pedig kritikus lehet a jövő generációinak egészsége szempontjából...

Egy 2009-es előadás szerint az amerikai topséfek 40 százaléka használt a húsok előkészítésénél egy olyan enzimet, amivel a darabokat szinte észrevétlenül lehet összeforrasztani, például azért, hogy nagyobb szeletet tudjanak használni.

A fehér por formában forgalomba kerülő Activa TG-t gyártó japán Ajinomoto cég a világ legnagyobb nátrium-glutamát-előállítója, és nem kevesebbet állít magáról, mint hogy ő az umami felfedezője.

A húsban levő fehérjék aminosavkötéseit segíti elő (főleg a lizin és a glutamin aminosavakét) sejtszinten.

A húsragasztó elsődleges felhasználási körét nem nehéz kitalálni. A nyesedékből előállítható szép nagy darabokat az éttermek és bármilyen ipari feldolgozással foglalkozó cég extraprofittal tudják hasznosítani. 

A ragasztott húsnak ráadásul megvan az az előnye is, hogy egyáltalán nem olyan könnyű kiszúrni a csalást: maguk a séfek sem mindig tudják megmondani, hogy egy megfelelően elkészített steak ragasztott húsból vagy rendes húsból készült-e.

nagyon gyakori, hogy különféle vegyszerek vannak a húsokba és más élelmiszerekbe keverev.

Az egész arra megy ki, hogy hatalmas profitot termeljenek, és próbálják a fogyasztókra sózni bármi áron ezeket a termékeket.

És akkor a GMO zöldségekről és gyümölcsökről még nem is beszéltünk, melyeknek a hosszútávú egészségügyi hatásait szintén nem vizsgálták alaposan.

Ellenben az már most kimutatható, hogy összefüggés van a daganatok kialakulása és a GMO fogyasztása között...

Mi meg csak fogyasztunk és észre sem vesszük, hogy egyre betegebbé válik a jövő generációja...

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód élelmiszer


Megtekintések száma: 66200





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet