Durva: így verték át az egész világot: mocorognak a halott palesztin áldozatok, miközben várják a világsajtó képviselőit!

2018. május 19., szombat
Az átvert nyugat - médiahazugság felső szinten!

Színjáték Gázában: izgő-mozgó, vakaródzó “halottak” várják a nemzetközi sajtó képviselőit.

A valódi áldozatok túlnyomó többsége a Hamasz terroristái voltak, akik nőket és gyermekeket használtak élő pajzsként, úgy akartak fegyveresen betörni Izraelbe, hogy vérengzést hajtsanak végre a határ menti, izralei falvakban.

Természetesen ez nem változtat a tényleges civil áldozatok valóságán, azonban felhívja a figyelmet, hogy fenntartással kezeljük a Közel-Keletről érkező híreket, sőt a videó felvételeket is.

A média manipulálása már évtizedek óta zajlik, az egész mögött Amerikával az élen.

Olyan nyugati erők munkálkodnak ezekben a médiacsatornákban, adásokban, újságokban, szervezetekben, melyek a nyugati tőkés háttérhatalomhoz köthetők.

Trump nemes egyszerűséggel felrúgta az iráni atomalkut, majd egy olyan káoszt generált a keleti régióban, amire az elmúlt 5-10 évben nem volt példa, és ami mindenre hatással lesz az elkövetkezőkben.

Trump sokak szerint már régóta úgy viselkedik, mint egy elefánt a porcelánboltban, ellenben Putyinnal, aki bár szintén megosztó személyiség, és meglehetősen szigorúan kormányozza saját népét, mégis sokkal hidegfejűbb, racionálisan gondolkodó politikus.

Putyin volt az, aki a migrációs válságot is jó előre látta, és már néhány évvel ezelőtt is figyelmeztette Európát, hogy ebből a hullámból hatalmas káosz lehet.

Amerikának feltett szándéka a világ jelenlegi egyensúlyának megbontása, mivel a jelenlegi világ egyre inkább afelé tolódik, hogy Oroszország, Kína és Japán határozzák meg a világot mind gazdasági, mind politikai és hadászati értelemben.

OSZD MEG másokkal is!

politika botrány felháborító hazugságok médiamanipuláció


Megtekintések száma: 14831

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet