Durva: így vette védelmébe Magyarországot egy svéd képviselő! Magyarul szólalt meg!

2018. február 21., szerda




EZT mindenkinek látnia kell! OSZD MEG másokkal is!

"Tisztelt Orbán Viktor, köszönöm szépen, hogy kiáll Európáért" - kezdte az igen felemelő mondatot Kent Ekeroth, a Svéd Demokraták országgyűlési képviselője.

Ő volt az a svéd politikus, aki nemrég teljes mellszélességgel állt ki hazánk, és az általunk képviselt politika mellett.

Az országunkat ugyanis rengeteg igazságtalan vád érte, ez ellen szeretett volna reagálni a politikus.

Érdemes, sőt, KÖTELEZŐ megmnézni a videót. A videó többi része magyar felirattal van ellátva.

A politikus sok jó dolgot mondott le hazánkról, és biztosította róla Magyarországot, hogy ki fog állni mellettünk, valamint elismerik és példaként tekintik azt, ahogy aGeorge Soros hálózata eleln harcolunk.

Úgy fogalmazott, Magyarország „szimbolizálja a józan észt, saját kultúrájának és népének megőrzését, Európa határainak védelmét”.

A képmutatás magas fokának nevezte, hogy a svéd politikusok felháborodnak, amikor az amerikai vagy a svéd választásokba való beavatkozással vádolnak egyes országokat, de annak persze örülnek, ha az Egyesült Államok vagy George Soros akar beavatkozni a magyar választásokba.

"Önöknek vér van a kezükön. Leromboltak egy fél kontinenst.A történelem keményen fog ítélkezni önök felett" 

- jelentette ki ugyanakkor azokra a politikai erőkre, politikusokra, akik nagyon nagy részt vállaltak az elmúlt években abban, hogy Európát ellepjék a muszlimok és egyéb bevándorlók.

Idővel fordulni fog a kocka, és Európa önfejű vezetőinek felelnie kell majd a bíróságok előtt azért, amit Európával tettek.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség magyarország bizarr európa magyarok politika


Megtekintések száma: 53192





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet