Durva: Ingyen energiát biztosít egy zseniális szerkezet: a feltalálót többször is megmérgezték!

2018. október 12., péntek
Egyes háttérben húzódó, az energialobbihoz húzó érdekcsoportoknak nem áll érdekében, hogy egy ilyen technológia napvilágra kerüljön és elterjedjen. Sőt, kifejezetten az a fő cél, hogy ezekről a világ ne is tudjon!

Dr. Gerald F. Ross 37 év után kapta meg találmányához a szabadalmi jogokat és papírokat. Az esete mint cseppben a tenger, mutatja meg, mi zajlik a háttérben, és hogyan nyomják el a korunkat megelőző technológiákat.

Létezik vajon ingyen energia? Ezt a kérdést az emberiség minden bizonnyal számtalanszor feltette magának.

Ez egy olyan vitatható kérdés volt mindig is, mint az örökmozgó rejtélye. Az örökmozgó úgy kapscolódik ide, hogy valamilyen szinten hasonló az elve.

Azaz végtelen enegriát lehet kéeps termelni, mivel megtermeli a működéséhez szükséges energiát, valamint azon felül plusz energiát termel.

Az örökmozgó "megtermeli" a saját mozgási energiájához szükséges energiát, így a végtelenségig mozgásban van - nagyon leegyszerűsítve.

A szabadenergia kérdésére sokáig egyértelmű NEM volt a válasz. Aztán megjelentek olyanok, akik nem vették be azt, amit mondanak nekik, és olyan gépeket, szerkezeteket hoztak létre, melyek bizony meghazudtolták a fizika törvényeit...Azonban bárki, aki egy iylen megodlással állt elő, az rövid úton így avgy úgy, de le is húzhatta a rolót. Rejtélyes oknál fogva ugyanis ezen feltalálók ellehetetlenültek, vagy titokzatos körülmények között haltak meg, autóbalesetben, betegségek, tűzesetben a saját laborjukban...stb.

A legtöbben az olajlobbit sejtik ezen esetek mögött.

Elvégre az ő elemi érdekük az, hogy ezek a rejtett technológiák soha ne kerüljenek felszínre. Az ugyanis tönkretenné a teljes energialobbit.

Gondoljunk csak bele: ingyen lenne az áram. Az autóipart azonnal átterelné a teljesen elektromos irányba. Az autógyárak, aztán pedig az olajcégek mennének tönkre. Ez pedig óriási változásokat hozna a világgazdaságba is, ami komolyan sérti a felső tízezer érdekeit.

Egyszerűen arról van szó, hogy már a bürokrácia szintjén is mindnehol keresztbe tesznek ezeknek a kezdeményezéseknek, és késleltetika szabadalmi jogokat.

Egy nagyszerű példa a szabadalmi bejelentések késleltetésre Dr. Gerald F. Ross-tól származik. Szabadalmi bejelentést nyújtott be egy új találmányra, amely a zavaró elektromágneses adások meghatározott frekvenciáit szünteti meg.

Csak 2014. június 17-én, majdnem 37 évvel később adták meg neki ezt a szabadalmat.

A Casimir-effektus bizonyított példája az ingyenes energiának, amelyet nem lehet megcáfolni. A Casimir-effektus a nullponti vagy vákuumállapot-energiát jelenti, ami akkor jön létre, amikor két fémlemez egymáshoz közeli kerülve vonzza egymást a kvantum-ingadozások (forrás) közötti egyensúlyhiány miatt.

Ennek következményei messze hatóak, és az elméleti fizikában az egész világon kutatók széles körben leírták. Ma már kezdjük látni, hogy ezek a fogalmak nem csupán elméletiek, hanem sokkal inkább gyakorlatiak, és az egyetlen ok, amiért ma nem használják széles körben, hogy egyszerűen elfojtották.

Adam Trombly több interjúban is elmondta - például a Thrive című dokumentumfilmben - hogy többször megmérgezték.

Tromblyt 1989-ben meghívták, hogy mutassa be az egyik generátorát az ENSZ-ben, de a Bush adminisztráció ezt megakadályozta és a készüléket a kormány ügynökei elkobozták egy házkutatás során.

Az olaj és energialobbi semmitől sem riad vissza, ha a jövő technológiáinak elnyomásáról van szó. Korábban a vízautó atyját is megmérgezték, aki egy étteremben pattant fel, majd kiabálta el magát, hogy megmérgezték.

Később meg is halt, az általa hátrahagyott vízautó eredeti terveit és a szerkezetet magát pedig elkobozták szintén tőle, és ismeretlen helyre szállították, illetve megsemmisítették.

Hogy meddig fog folyni ez a kereszteshadjárat a jövő technológiái ellen? Amíg lesz egy csepp kifacsarható olaj a Földben, és amíg az emberek hajlandóak lesznek fizetni az áramért, holott ingyen és bérmentve is meg lehetne termelni. Ha majd a világ rájön, hogy léteznek más, sokkal természetesebb és hatékonyabb alternatívák, amik nem "zabálják fel" a bolygónkat.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia összeesküvés


Megtekintések száma: 32036

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet