Dzsihadistákkal töltenék fel a németek a hadseregüket

2018. július 24., kedd
Van gond, nem is kicsi? A németeknek végleg elgurult a gyógyszerük!

Külföldi, egyelőre elsősorban európai uniós állampolgárokat toborozna a Bundeswehr, ugyanis az echte németeknek a jelek szerint nincs kedvük fegyvert fogni a haza védelmében.

A honvédelmi liberalizáció hosszabb távon segítheti a migránsok munkába állítását is. A Bundeswehr házhoz hozza a terroristaképzést.

Vajon ha fellázadnának a bevándorolt tömegek Németországban és polgárháborús helyzet alakulna ki, hogyan vetnék be a hadsereget a rend helyreállításához, ha muzulmánokkal van tele?

Ali Hasszan algériai menekült úgy döntött, hogy meghálálja Angela Merkelnek a Willkommenskulturt, és ha már ekkora bajban vannak, kisegíti szerény személyével a német honvédelmet. Ezért besétált egy kölni toborzóirodába. Egy százados fogadta.

Neve? Kora? Állampolgársága?

Ali Hasszannak hívnak, 25 éves vagyok és algériai állampolgár.

Ez baj, egyelőre csak uniós polgárt veszünk fel, kedves Ali.
Már kérvényeztem a német állampolgárságot, Herr Hauptmann…
Az elég is lesz, kicsire nem adunk ezekben a válságos időkben. Most muszáj néhány személyes kérdést feltennem, a szabályzatunk sajnos kissé maradi még. Tehát, Ön meleg vagy transznemű, Herr Hasszan?
Ez baj lenne?
Sőt, előny. Tavaly Klause hadnagy részt vett a berlini Pride-on, azóta őrnagy.
Akkor gender lennék, ha lehetséges, Herr Hauptmann.
Nagyszerű, ez segít az elhelyezésében is. Tudja, laktanya-gondjaink is vannak, de így női és férfi hálóterembe is beosztható, a zuhanyzási problémákról nem is beszélve. De menjünk tovább. Vallása?
Lehetnék izraelita?
Azért túlzásokba ne essünk, Herr Hasszan, maradjon csak muzulmán, az jobb is. A Bundeswehr ugyanis biztosít megfelelő imahelyet és halal étkeztetést. Sőt, új bázisaink már Mekka felé néznek.
A százados lelkesen zárta le a felvételi folyamat első, magánéleti szakaszát. Most jött a szakmai rész. A tiszt megigazította nyakkendőjét, és bizalomgerjesztően mosolygott rá a potenciális újoncra.

Katonai tapasztalata van, Herr Hasszan?
Hát lövöldöztem és robbantgattam annak idején odahaza.
Csak nem terrorista volt? Kérem, ne sértődjön meg, Herr Hasszan, véletlenül sem szeretnék előítéletesnek tűnni, de tudja, a terrorellenes törvény…

Semmi gond, Herr Hauptmann, megértem. De ne aggódjon, a mi törzsünk mindig híresen demokratikus törzs volt, a sejk nagy hangsúlyt fektetett mindig a fékek és ellensúlyok rendszerének fenntartására.
Akkor írhatom azt, hogy elhatárolódik a szélsőséges iszlamista mozgalmaktól?
Természetesen. Csak kérem, az Iszlám Államot hagyja ki, van ott egy rokonom, Abdullah Hasszan. Kamaszkorunkban együtt tanultuk meg kilőni a Stinger rakétákat, őt viszont most koholt vádakkal körözik. Nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni, meg tudja, családi feszültség is lehet belőle. Megoldható, Herr Hauptmann?
Ez magától értetődik, Herr Hasszan. A német haderő a legmesszemenőbbig figyelembe veszi tagjai kéréseit. Mely haderőnemnél szeretne szolgálni?
Gyerekkorom óta vonzódom a kémiához. Ha egy mód van rá, a vegyifegyverek és robbanószerek körül tevékenykednék.
A Bundeswehr támogatja a személyes ambíciókat, biztosítunk továbbképzést is.
Esetleg ezt-azt haza is vihetnék majd, ha szabadságra megyek? Tudja, nem szeretnék elszakadni a munkától, és közben is gyakorlatoznék.
Ez igen dicséretes hozzáállás, Herr Hasszan. Természetesen ez is megoldható. Csak a megfelelő biztonsági előírásokat kell betartani, azt hiszem, ez jelenleg a C1234XC kódú egyszerűsített űrlap kitöltését jelenti. Ne aggódjon, megvan semmi perc alatt.
A százados elégedett volt, megy itt minden, mint a karikacsapás. Hiába, jó ötlet volt ez a haderő-liberalizálás. Most már csak néhány záró kérdés maradt, aztán jöhet a pecsét.

Herr Hasszan, meg kell még kérdeznem, hogy miért akar katona lenni? Nyugodtan válaszoljon őszintén, csak egy rossz válasz lehet.
Őszinte leszek, Herr Hauptmann! Szeretnék keresztényeket ölni, vágyam az európai Iszlám Kalifátus.
Na, hála Istennek! Már idegeskedni kezdtem, hogy a dicső német katonai hagyományokat akarja őrizni, vagy a Vaterlandot védeni, vagy egyéb politikailag inkorrekt elvei vannak. De ez így tökéletesen rendben is van, Ön mostantól a Bundeswehr tagja, 

Herr Hasszan.

Köszönöm, Herr Hauptmann! Megkérdezhetném a kedves nevét esetleg, írnék haza a családnak, hogy ki volt a jótevőm itt Kölnben.


Persze, Musztafa Husszein százados vagyok. Meg is lepett, hogy nem ismertél fel, apáddal annak idején együtt voltunk az al-Kaidánál.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek botrány


Megtekintések száma: 17352

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet