Ebből az olajból mindenkinek tartania kellene otthon! Sokkal egészségesebbek lennének az emberek

2018. február 21., szerda
Ettől az olajtól minden gombás fertőzésed elmúlik, tisztítja a szervezeted, de még a szemölcs is leesik!

Vannak dolgok, amiket kötelező érvényűvé kellene tenni, mégsem azok.

Ennek sok oka van, többek között sokak szerint az, hogy a gyógyszeripar azt akarja elérni, hogy az emberektől minél távolabb kerüljenek az egészséges alternatívák.

Márpedig ha több az egészséges ember, kevesebb a gyógyszeripar profitja...

Talán éppen emiatt nem hangzik elég szó arról, hogy milyen fontos a teafa olaj. Ez az olaj ugyanis olyan erős, természetes antibakteriális, azaz vírusölő szer, ami minden modern gyógyszerrel versenybe száll.

Sőt, sokszor le is pipálja azokat, és fontos, hogy nincs mellékhatása sem.

Számtalan egészségügyi hatása van: megöli a gombákat, fertőtlenít, a vírusokat is csírátlanítja a szervezetünkből.

Emellett tele van különféle gyulladást gázló enzimekkel, amik véső soron a szervezeten belüli gyulladásokat is eltüntetik. Emellett korpa és pattanásellenes készítményeket is ki tud váltani.

Nem nehéz használni, és bármelyik patikában avgy bioboltban kapni lehet.

arcápoláshoz 0,5-2 % teafa olajat szabad csak használni a szájüreg fertőtlenítésére cseppentsünk belőle a fogkrémre, vagy önts a szájvízbe a WC felületét töröld át teafaolajas szivaccsal ugyanezt teheted a konyhapult, vagy a szemetes környékének tisztítására

A pattanásokra tegyél 2-3,100 százalékos olajat, napi két alkalommal. Az ekcémás bőrt is érdemes kevés olajjal kezelni, akárcsak a hajat, hiszen 5-10 csepp rendszeres felkenése megszünteti a korpásodást.

Ha száraz a hajad, a samponhoz tegyél pár csepp teafaolajat, majd hajmosás után hagyd 9 percig rajta, ezután mosd le.

Fülfájás ellen forralj fel extraszűz olíva olajat, majd keverd hozzá a teafa olajat, 2 rész olíva és 1 rész teafa olajt alkalmazz, majd ebből az oldatból kell 1-2 cseppet rakni a fájós fülbe.

A torokfájás ellen meleg vízbe oldj fel 4-5 csepp teafa olajat, majd ezzel gargarizálj naponta 2-3-szor. A herpeszre, ízületi fájdalomra is cseppents pár cseppet az olajból, és hamar enyhülnek a tünetek.

Fontos, hogy ezekről tudj, és terjeszd, mivel az orvosok egy része, és a gyógyszeripar fél a természetes medicináktól, mint ördög a tömjénfüsttől...

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés természetes remediák népi gyógymód


Megtekintések száma: 37173

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet