Edgar Cayce kitálalt: az arktúrusziak itt élnek a Földön évmilliók óta

2023. január 30., hétfő
Edgar Cayce azt mondta a tanításaiban, hogy az arktúruszi az egyik legfejlettebb civilizáció ebben a galaxisban. Az ő ötödik dimenziós civilizációjuk a Föld jövőjének prototípusa. Energiája az emberiség érzelmi, szellemi és lelki gyógyítójaként működik. Egyben egy olyan energia átjáró, amelyen keresztül az emberek a halál és újjászületés során áthaladnak.

Úgy működik, mint egy állomás a nem fizikai tudat számára, hogy hozzászokjon a testiséghez. - írja az ÚjVilágtudat

James J. Hurtak műve, "A tudás könyve - Énok kulcsai" egy középutas programozási központként írja le, amelyet az univerzum fizikai testvériségei használnak a galaxisnak ezen a végén a "fizikaiakkal" végzett számos kísérletkör irányítására.

Az Arcturus maga a legvilágosabb csillag az Ökörhajcsár csillagképben, ami körülbelül harminchat fényévre van a Földtől.

Néhány érdekes információ található Norma Milanovich "Mi, az arktúrusziak" című könyvében, ami mindenkinek nagyon ajánlott. Az összes földönkívüli civilizáció közül leginkább az arktúrusziak társadalma összpontosít legjobban az élet minden területén az isteni megvalósítás útjára.

Az arktúrusziak azt tanítják, hogy az ötödik dimenzióban való élet legfontosabb alkotóeleme a szeretet. A negativitást, a félelmet és a bűntudatot le kell küzdeni és szeretetre és fényre kell cserélni.

Az arktúrusziak szoros kapcsolatban állnak a felemelkedett mesterekkel, akiket a Mindenki Testvériségének hívnak. Továbbá szorosan együttműködnek azzal, amit Galaktikus Parancsnokságnak neveznek. Az arktúrusziak az univerzumban a csillaghajóikon utaznak, amelyek az egész világegyetemben a legfejlettebbek.

Az egyik oka annak, hogy a Földet nem támadták meg a háborúzó negatív földönkívüliek, mert a civilizációik félnek az arktúrusziak fejlett csillaghajóitól. Hajóik a legkorszerűbb technológiákat képviselik, messze túlmutatnak mindenen, amit eddig ismerünk. Az egyik csillaghajót, amely a Föld körül kering, a görög istennő után Athéné Csillaghajónak nevezik.

Az arktúruszi társadalmat a vének irányítják, akiket az Arcturus népe tisztel a fejlett tudásukért, bölcsességükért és rendkívül magas rezgési frekvenciáikért. Minél magasabb valakinek a rezgési frekvenciája, annál közelebb van a Fényhez, vagy a Lélekhez, vagy Istenhez.

Az arktúrusziak fizikai értelemben alacsonyak, körülbelül 1-1,2 méter magasak és karcsúak. Nagyon hasonlítanak egymásra, amit örömmel fogadnak, mert eltörli a földi társadalmakra annyira jellemző kicsinyességet a kinézettel kapcsolatban.

Az arktúrusziak a leginkább szerető és nem ítélkező lények, amit el tudunk képzelni.

✔ A bőrük zöldes színű.

✔ Nagyon nagy, mandula alakú szemük van.

✔ Csak három ujjuk van.

✔ Képesek a tárgyakat az elméjükkel mozgatni, és teljesen telepatikusak.

A táplálékforrásuk egy pezsgő folyadék, amely az egész lényüket erősen élénkíti.

A szemük sötétbarna vagy fekete. Fő látószervük valójában a telepatikus természetük, nem a fizikai szemük. A hallás érzékelésük meghaladja a telepatikus természetüket is. Továbbá rendelkeznek azzal az adottsággal, hogy a fejük hátsó részén is képesek érzékelni.

Az átlagos élettartamuk 350-400 év. Magasan fejlett lelki természetük lehetővé tette számukra, hogy elkerüljék az öregedést, hiszen képesek legyőzni az időt és a teret. Megszakítják az életet, amikor a létezésüket meghatározó szerződés lejár. Az arktúrusziak között nincsenek betegségek, már évszázadokkal ezelőtt megszűnt.

Az arktúruszi rendszerben nincsenek szélsőséges hőmérsékletek. Civilizációjuk olyan, amely meghaladta a dualitást és az egységben él. Az arktúrusziak foglalkozását az egyének rezgési frekvenciája és az aura színeik határozzák meg. Például azok esetében, akik a gyerekek gondozásáért felelősek, az ibolya színnek kell dominánsnak lennie az aurájukban, mert csak a legbölcsebb lelkek foglalkozhatnak a fiatalokkal.

Ugyanez igaz azokra, akiknek megengedett a szülés.

Őket megvizsgálják és tesztelik az aurás és rezgési frekvenciájuk alapján, és amikor a vének kiválasztják, hogy arktúruszi gyermeket szüljenek, az emberek csodálatos folyamaton mennek keresztül. A résztvevő rezgése hetedik dimenziós frekvenciára emelkedik a születési folyamat során, hogy biztosítsák a legfejlettebb lelkek érkezését. (A hetedik dimenziós frekvencia egy felemelkedett mesteré.)

A reprodukció egy megtiszteltetés az arktúruszi társadalomban és az egyik leginkább elismert foglalkozás. A tényleges reprodukciót nem fizikai értelemben hajtják végre, mint ahogy azt a Földön értjük. Az arktúrusziak esetében ez egyfajta elme kapcsolaton keresztül történik, amelyben a férfi és női energiák tökéletesen kiegyensúlyozottak. E szaporodási folyamaton keresztül valamilyen elektronerő áramlik a két lényen keresztül, és létrehoz egy másik lényt, amely a kapcsolat másolata.

Az új életformát ezután egy speciális helyiségbe viszik, amely a megfelelő rezgési frekvenciákat bocsátja ki, amíg a lény készen áll az arktúruszi családba való beilleszkedésre. Az arktúruszi társadalomból származó sok lény más bolygókra kerül, mert a nagy tanács egy nagyszerű cselekedetként rendelte el ezt.

Az arktúrusziak között nincs verseny

Minden gondolatot, szót, tettet és terméket azon képessége alapján ítélik meg, hogy közelebb visz-e az Isteni rezgéshez. Ha nem, az arktúrusziak számára nem is létezik. Egy személy rezgési frekvenciája közvetlen kapcsolatban áll a teste, az érzelmei, a gondolatai, a cselekedetei és alkotásai feletti uralommal. Az arktúrusziak teljes mértékben elsajátítják az önmaguk ezen aspektusai feletti uralmat.

Kifejlesztették azt a képességet, hogy meghaladják az egót, a szeparatív, alacsonyabb, félelem alapú énjüket. A siker csak a fényfrekvencia mértéke alapján ítélhető meg. Vannak olyan gépek, amelyek folyamatosan ellenőrzik a vibrációs frekvenciákat, amelyeket a bolygójukon minden egyes ember manifesztál.

Ha az egyik arktúruszi visszajelzést kap arról, hogy nem felel meg a saját fejlődési céljainak, akkor a vének azonnal tanítókat küldenek, hogy segítsenek az egyénnek.

Az arktúruszi csillaghajók

Az arktúruszi csillaghajók a legjobbak az egész univerzumban. Olyan kristályok hajtják őket, amelyek nem a bolygójukról származnak, hanem a Tejúton lévő más bolygókról, amelyeket nem fedeztek fel a földi tudósok. Ezek a kristályok úgy működnek, hogy fényenergiát vezetnek a Nagy Központi Napból.

Az arktúrusziak azt mondják, hogy már nem használnak számítógépeket, mert régóta nincs rá szükségük. Vannak más rendszerek, amelyek sokkal fejlettebbek. A csillaghajó egyik része az Arcturus replikációja. Lehetőséget biztosít arra, hogy a személyzet bármely tagját visszajuttassa az Arcturusra az éteri testében. Ez segít megerősíteni és fiatalítani a legénység tagjait, akik hosszú ideig távol vannak otthonuktól, amikor áthaladnak az univerzumokon.

A Föld frekvenciája az arktúrusziak számára nagyon durva az ötödik dimenziós rezgésük miatt.

Az arktúrusziak nem esznek, de képesek energiát fogyasztani. Az arktúrusziak hetente csak egyszer alszanak rövid ideig, de számukra szent időnek számít a lélek utazás és a magasabb tudatosságokhoz való kapcsolódás.

Az arktúruszi csillaghajó másik szobájában egy teljes adatbank található, amely a földi és más bolygók életének minden aspektusát tartalmazza. Az arktúrusziak képesek a telepatikus képességeik és az idegrendszerük segítségével befogadni az információt. Ez a folyamat hasonlít az étel elfogyasztásához, de ez energia szinten történik. Képesek százszor gyorsabban asszimilálni az információt, mint egy átlagos ember a Földön.

Az arktúruszi hajón van egy szoba, amely erősíti a belépő emberek rezgését, így nem fogják túlterhelni őket a Föld legerősebb rezgései. Az arktúrusziak képesek utazni az időben. Vannak kompjaik, amelyek gömb alakúak, melyeket arra használnak, hogy aktiválják a Földön lévő energiapontokat és rácsokat, amik évszázadokon át nyugalmi állapotban voltak.

Az arktúrusziak azóta dolgoznak a Földön, mióta az élet először megjelent a bolygón. Sok bázisuk van a Földön, és három bázissal rendelkeznek a Holdon. Sok bázisuk a Földön a hegyek belsejében található. Az arktúrusziak fizikailag is megnyilvánulhatnak, de éteri állapotban is létezhetnek, így a fizikai anyag nem akadályozza őket.

A csillaghajóban van egy párologtató szakasz, amely azonnal képes eltüntetni bármely személyt vagy tárgyat. Egy személy esetében csak akkor használják, ha meghalt. Ebben a gépben az a csodálatos dolog, hogy bármi, amit elpárologtatott, a jövőben a hajó adatai alapján újra létrehozható.

Álom állapotban sokan kerülnek az arktúruszi hajókra, ahol dolgoznak rajtuk és segítenek nekik, de az arktúrusziak soha nem sértik meg egy személy szabad választását, ahogy a Szürkék teszik.

Az arktúrusziak azért vannak itt, hogy segítsenek az embereknek bejutni a valóság negyedik és ötödik dimenziójába, és a rezgési frekvenciáik növelésében. Ők a felsőbb tudat őrzői és védelmezői az univerzumban.

A bolygó minden országában ott vannak, és bázisaik vannak az egész univerzumban. Itt vannak, hogy tanítsák az emberiséget, de nehezen jutnak dűlőre a kormányokkal és a hadseregekkel, akiket elsősorban a katonai technikák érdekelnek, nem pedig a lelki megvilágosodással foglalkoznak.

Az arktúrusziak még nagyobb kapacitással segíthetnek, mint most, de az Egyesült Államokat és a világot irányító emberek annyira materialisták és egoisztikusan orientáltak, hogy ellenállnak e hihetetlenül fejlett lények segítségének.

Ehelyett az Egyesült Államok kormánya megállapodott a Szürkékkel, akik nagyon önző lények, akiket csak a saját kapzsi céljaik érdekelnek. 

Forrás: Újvilágtudat

ufó ufók földönkívüliek idegenek


Megtekintések száma: 121695

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet