Edward Snowden: az idegenek folyamatosan próbálják felvenni velünk a kapcsolatot

2017. április 20., csütörtök




Az NSA botrány kiszivárogtatója szerint a földönkívüli kapcsolatfelvétel már elkezdődött.

Edward Snowden nem kevesebbet állít, mint azt, hogy az idegenek már meg is próbálták felvenni az emberiséggel a kapcsolatot egy ideje.

Snowden nevét korábbról más ismerheti a világ, hiszen ő volt az, aki Oroszországba száműzetve magát kitálalt arról, hogy milyen globális szintű, engedély nélküli és etikátlan megfigyelések folynak az amerikai NSA szervezetén belül.

Az egész világot lehallgatták, köztük több európai nemzetközi politikus telefonos beszélgetéseit is, és gyakorlatilag nincs lehallgathatatlan eszköz számukra.

Nemrégiben Neil deGrassa Tyson tudóssal beszélgetett egy rádióadásban, ahol megdöbbentő dolgokat állított.

Azt mondta ugyanis, hogy talán nem véletlen, hogy ez idáig nem fogtunk konkrét rádiójeleket az űrből, mert valójában nap mint nap fogunk ilyeneket, egyszerűen csak nem vesszük észre, és nem vagyunk képesek megfejteni.

Nem vagyunk ugyanazon technológiai fejlettségi szinten más lényekkel, ezért a kommunikáció módja és a kommunikációs eszközök jelentősen eltérhetnek egymástól.

Előfordulhat - és szerinte ez a helyzet - hogy az idegenek már régóta próbálják felvenni velünk a kapcsolatot, de egyszerűen nem tudjuk értelmezni a jeleiket.

Rengeteg háttérzajt, és kozmikus háttérsugárzási maradványt lehet érzékelni ezeken a fogott "adásokon", ezek jó részéről úgy hiszik, hogy a mi saját bolygókról származó, tévés és rádiós adások foszlányai, de valójában egy részük a távoli űrből jöhetett el idáig.

Tehát gyakorlatilag, amit mit háttérsugárzási zajként hallunk, az valójában rejtett idegen üzenet is lehet. Akár egy tévéadás, rádióhullámok, vagy egyéb mesterséges üzenetek.

Az idegenek talán már évszázadokkal ezelőtt kiszúrhattak minket, azóta pedig folyamatosan "bombáznak" minket különféle jelekkel, hátha válaszolunk az üzenetre.

Ha jobban végiggondoljuk, lehet valami a dolgokban. A bolygónkon folyó légköri szennyeződést, és ipari folyamatokat egy nálunk fejlettebb civilizáció már nagyon nagy távolságból tanulmányozni tudja.

Ez azonnal le is buktathatna minket, és innentől kezdve a kapcsolat felvételi szándékkal rendelkező fajok különféle jeleket kezdhettek el küldeni felénk, amit mi azonban egyelőre nem tudunk értelmezni, és csak haszontalan háttérzajnak gondoljuk.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 49091





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet