Edward Snowden: ősi fejlett civilizációk létét bizonyíthatják egyes titkos dokumentumok

2021. május 19., szerda




A korábbi kiszivárogtató szerint léteznek olyan titkos dokumentumok a kormányok birtokában, melyek ősi idegen, földalatti civilizációkról számolnak be.

Olyan dokumentumok vannak titkos archívumokban elrejtve, melyek szigorúan őrzött épületekben kaptak helyet, melyek eddig nem ismertinformációkat tartalmazhatnak a rég elveszett ősi civilizációkról.

Mint ismeretes, az emberiség múltjával valami nincsen rendben. Sokan állítják, hogy számtalan régészeti lelet mutat rá, hogy valaki, vagy valakik éltek előttünk ezen a bolygón.

Erre utalnak azok az idő előtt készült térképek is, melyek az adott kortól eltérően, szinte hihetetlen nagy pontossággal ábrázoltak kontinenseket és régiókat, azok felfedezése előttről.

Különleges, több millió éves fémtárgyak is kifordultak már a földből, ami megint csak arra enged következtetni, hogy valakik a fémek megmunkálásának és előállításának tudásával éltek itt a bolygón, mindezt több millió évvel ezelőtt, amikor az ősember még a kanyarban sem volt, vagy csak vadászó, gyűjtögető életmódot folytatott.

Edward Snowden - akit talán nem is kell bemutatnunk - szerint olyan ősi titkokról szóló dokumentumok vannak az egyes kormányok kezébe, melyek sokmindent átírnának az ember kialakulásával kapcsolatban.

A CIA tud ezekről az iratoktól, akárcsak az FBI. Arról nincs információ, hogy az amerikai elnök tudhat-e valamit, de valószínűleg ő csak egy báb, akit nem avatnak bele a még hatalmasabbak dolgaiba.

Rengeteg kutatási anyag gyűlhetett fel az elmúlt néhány évtizedben, mivel a földalatti civilizációk létét már régóta kutatják titokban.

Már a második világháború idején is több olyan rejtett információt kapott el a CIA, amiben a nácik arról tettek említést, hogy megtalálhatták Agarthát, a belső birodalmat.

Erről az összeesküvés hívők úgy tartják, hogy a Föld belsejében helyezkedik el. A Föld ezen elmélet szerint ugyanis üreges, és rendelkezik egy belső nappal, földrészekkel, és óceánokkal.

A CIA később saját kutatásokba kezdett, és különféle mélytengeri szonárok segítségével kutatott a belső Föld bejárata után. rájöttek, hogy a Föld köpenye alatti hatalmas üregek elég hűvösek lehetnek ahhoz, hogy meg lehessen élni bennük.

Ez védelmet nyújthatott már régen is egy olyan civilizációnak, mely kezdetben, évmilliókkal ezelőtt még a felszínen élt, majd mikor a kihalás szélére sodródtak, leköltöztek a Föld belső részébe.

Az egyes állítólagos információk szerint a CIA rengeteg meggyőző anygaot és dokumentumot gyűjtött össze arról, hogy mi lehet a belső Föld világában.

Több ízben üzenetek, rádiójelek is felszivároghattak a Föld alól, melyet soha nem tudtak egyértelműen dekódolni, de abban biztosak voltak, hogy ezek a jelek egy fejlett civilizációtól származtak.

Talán a világszerte megtalálható különféle alagútrendszerek sem lehetnek a véletlen művei, melyek némelyike a fél milliárdos életkort is eléri.

Sokan csak egy hamis dezinformációnak tartják ezt az egészet.

A belső Föld elmélete eleve elég hihetetlenül hangzik, így érdemes a fenti sztorit fenntartással kezelni, ugyanakkor nyitottnak is érdemes lenni, és figyelni. Sosem tudni, hogy az információ éradatban mennyi igazság van.

Ugyanis egyetlen csepp igazságért is megéri lemerülni a mélybe.

OSZD MEG másokkal is!

idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények elveszett civilizációk


Megtekintések száma: 110098





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet