Égen nyíló féregjáratot filmeztek le?

2017. április 27., csütörtök
Megmagyarázhatatlan felvétel egy dimenziókapuról.

Egy érdekes videó található meg a Youtube videó megosztón. A felvétel azért is titokzatos és bizarr, mert a mai napig nem tudni, hogy pontosan hol is készült.

Továbbá az sem teljesen egyértelmű, hogy mi is látható a felvételen, de annyi bizonyos, hogy az esetnek több szemtanúja is lehetett.

A felvétel kapcsán többen megjegyezték azt is, hogy jelen voltak a helyszínen, és valóban láttak valamit örvényleni az égen.

A tudomány jelenleg nem ismer olyan örvénylő jelenséget, mely hasonlítana a videón látott dologra, így aztán nagyon sokak azt kezdték el állítani, hogy a videón egy kinyíló féregjárat látható, vagy egy dimenziókapu.

Az összeesküvés elmélet hívők szerint a jelenség vagy a HAARP időjárás befolyásoló kísérleteinek a műve lehet, vagy a CERN részecske ütköztetőben történtek olyan dolgok, melyek a globális időjárásra is kihatottak, és lyukat ütöttek a téridő szövetén.

A szkeptikusok szerint szó nincs féregjáratról, hanem valójában egy éppen kialakuló tornádót sikerült a szerencsés kamerásnak lefilmeznie, amikor éppen kialakul az a bizonyos pusztító portölcsér.

Mások szerint azonban maga az örvénylés túl lassú ahhoz. hogy tornádó legyen, és egy belső kör, és vannak fénylő íve is látható az anomália belsejében, ami egy feketelyuk eseményhorizontjához hasonlít.

Állítólag a féregjáratoknak is hasonló lehet a bejárata az elméleti fizika szerint.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély összeesküvés bizarr feketelyuk féregjáratok anomália


Megtekintések száma: 266040

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet