Egészen elképesztő választ adott a keletről érkezett vendég, amikor arról kérdezték, mit dolgozna Münchenben

2018. február 21., szerda




Ezek után van még valakinek valami kérdése?

Sokan sokféleképpen gondolkodnak, és mindnekinek más az életcélja.

Éppen ezért mást-mást gondolunk az egyes kultúrákról is.

Azonban a lenti videóban nagyon nagy valószínűséggel szinte mindenki egyet fog érteni, hogy botrányos, és egyben elszomorító.

Litvánia legnagyobb hírportáljának, a Lietuvos Rytas egy újságírója készített egy sokakat megdöbbentő interjút egy bevándorlóval.

A litván újságírók megdöbbentek mikor rájöttek, hogy a szomáliai migránsok nyíltan vállalják, hogy nem akarnak dolgozni. A bevándorlók elmondják, hogy azért jöttek Münchenbe mert itt jó ellátást kapnak és sok szociális juttatást.

-Meg akarok tanulni németül. Most ez a legfontosabb. – mondja egy migráns

-És mit akarsz majd dolgozni – kérdezi tőle az újságíró.

Ekkor egy olyan választ ad a bevándorló, amiben minden benne van, mint cseppben a tenger, az egész multikulturalizmussal kapcsolatban.

Azt mondta, hogy nem azért tanul meg németül, mert dolgozni akar. Ő csak el akar itt helyezkedni, letelepedni, majd idehívni a családját is.

Azt mondta, hogy nincsenek sokan, csak tízen.

ha megkapja az állampolgárságot, azonnal Németországba akarja hozni őket, és a német szociális hálón élősködve, segélyből akarnak élni.

Mindezt úgy jelentette ki, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, pedig alig 10 napja volt Németországban az interjú során ez is kiderült.

Az egész messzemenően botrányos, és szomorú. Szomorú azért, mert ez megint csak azt mutatja, hogy Európát valósággal szembenevetik ezek a keletről érkező gazdasági piócák.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa menekültek menekültválság bevándorlás válságban európa


Megtekintések száma: 30610





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet