Égi csoda: kinyitotta szemeit a keresztre feszített Krisztus szobor? VIDEÓ

2023. június 18., vasárnap
Videóra vették a sokak szerint igen félelmetes jelenséget. Egyesek szerint csoda történt, mások szerint csak egy optikai csalódás áldozatai az emberek. Te mit gondolsz róla?

Se szeri, se száma a bizarr eseteknek, melyek különféle égi csodákhoz kapcsolódnak. Az égen az utóbbi időkben számos vészjósló jel tűnt fel, melyet mind Isten egyfajta figyelmeztetésének gondolnak.

Egyes folyók vize vörössé vált, az égen pedig lángoló keresztek jelentek meg, és több ízben látni vélték Jézus alakját is egyes katasztrófák helyszíne fölött.

A csodával határos történet most egy mexikói templomban történt. A felvételt készítő férfi éppen videót készített a templomról, és a benne található Krisztus szoborról, amikor valami nagyon szokatlan és ijesztő dolog történt.

A keresztre feszített Jézus szobor egy pillanatra kinyitotta szemeit.

Egyesek a felvételt látva azonnal Isteni csodáról beszélnek, míg mások úgy vélik, hogy ez a videó lehet a valaha volt legerősebb bizonyíték a paranormális jelenségek létezésére.

A szkeptikusok azonban természetesen itt is megszólaltak az eset kapcsán, és óvatosságra intettek, mondván, hogy talán a felvétel van megmanipulálva, vagy csupán egy véletlen, szerencsés optikai illúzióról lehet szó.

Sok szakértő látta a felvételt, és elmondták, hogy nagy valószínűséggel valódi, mivel nem utal semmi utólagos manipulációra.

Persze ettől még lehet optikai illúzió, vagy bármi más, de a legtöbb hívő hisz a csodákban, és abban, hogy valóban krisztus és az égiek próbálnak üzenni ily módon az emberiség számára.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál vallás jézus bizarr ijesztő csoda


Megtekintések száma: 126754

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet