Égi jelek: hamarosan beköszönt a sötétség birodalma? A Jelenések könyve előre megjósolta!

2023. augusztus 3., csütörtök
Az emberiség legnagyobb szemfényvesztése zajlik, melyben kormányok, nemzetek vannak benne.

Furcsa dolgok jelennek meg napjainkban az égen. Olyan dolgok, melyek korábban nem voltak jelen, és melyek biztosan mutatnak valamit: azt, hogy a világ változik, és talán ez a változás egyben a világ végét is jelentheti.

Az égi jeleket mindig is úgy fogták fel az emberek, mint a vég kezdetét, és ez nem véletlen, ugyanis a Biblia is megemlékezett erről.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a 2017-es vagy a 2018-as év lehet az, amikor a végidők időszaka beköszönt az emberiségre.

„A nap sötétséggé válik, a hold pedig vérré, minekelőtte eljő az Úrnak nagy és rettenetes napja” (2:31) –, akire később Péter apostol is hivatkozik az Egyház megszületését bejelentő pünkösdi beszédében (Apostolok Cselekedetei 2:20).

2017 -a Héber Naptárban, ISTEN Naptárában a: 5777-ik Év van. 5=Kegyelem száma, 777= Háromszor a beteljesedés száma: A MESSIÁS Éve amely elkezdődött a Zsidóság szerint. Sajnos mivel a Zsidóság nem Hisz az Újszövetségben, amelyben már a MESSIÁS már elérkezett ezért Ők egy másik Messiást várnak.

Jelenleg Ők a Hitüket és figyelmüket egy Hamis Messiás eljövetelére fókuszálnak és abban Hiszik hogy ebben az Évben a Messiás megmutatja magát számukra. János apostolnak mennyei jelenésekről való könyve 12. fejezet is utalást tesz a dolgokra.

Véletlen lenne, hogy különféle keresztek, égi tünemények, angyalok árnyképei legyenek az égen? Vagy az egész nem szól másról, mint arról, hogy az emberrel elhitessék a világ legnagyobb szemfényvesztését?

Sokak szerint ezen jelenségek nem is természetes módon vannak generálva, és nem is Isten szól hozzánk az égen megjelenő jeleken keresztül.

Eszerint az égi jeleket a Kék sugár hadműveleten keresztül idézik elő számunkra, hogy az emberiség azt higgye: közel van a végítélet.

Egy második eljövetelt akarnak a HAARP és a NASA segítségével szimulálni, hogy így egyesítsék az embereket és nemzeteket, hogy egy egységes hatalom jöhessen létre egy egységes világkormánnyal és világvallással.

Az égi tünemények így tehát nem többek, mint bálványok, melyek imádata bűn.

De ahogy a Jelenések könyvében is megírták, az Antikrisztus Jézus képében jelenik majd meg.

Csodákat tesz majd, beragyogja az eget, és mindenki enni fogja az igét, amit hirdet. Egy sokak szerint egyértelműen ráillik a HAARP-ra és a Kék sugár hadműveletre.

Egy mesés, új világot hozhatnak majd el általa, melyben egyetlen vallás uralkodik, egyetlen állammal a Földön, az örök béke ígéretével.

Valójában azonban ez lesz a Sátán országa, és az emberek lelkét teljesen eltiporják majd. Több éves sötétség vetül majd a Földre és az emberek szívébe, mire elérkezik majd a tényleges végítélet, mikor Krisztus Urunk másodjára is lejön közénk.

A Jelenések könyve szerint egy napon Isten véget vet az emberek gonoszságának a földön.

Jézus visszatér majd, hogy királyként uralkodjon a föld felett, és akkor a bűnbánatra nem kész emberek fognak elpusztulni.

János apostol levele szerint a Biblia ezt úgy mutatja be, mint egy háborút Isten és a gonosz között. (Jelenések könyve, 19:11-16)

Ezt a királyságot kell az embereknek kivárnia, és bár még addig hosszú út vezet, és át kell élni a teljes sötétséget, a világ készülődik, hogy ezt megtegye.

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek összeesküvés biblia világvége második eljövetel végidők krisztus


Megtekintések száma: 156939

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet