Egy 11. századi Jézus freskón ősi idegen jelentek meg: itt a bizonyíték hogy látogattak minket

2023. július 14., péntek
Döbbenetes dolgokról árulkodhat egy régészeti lelet, mely szerint a földönkívüliek ott voltak Krisztus keresztre feszítésénél.

Lehet, hogy megvan a végső bizonyíték a Jézus, és az idegenek közötti kapocsra, Egy 11. századból származó freskó ugyanis egy olyan titkot rajt, mely mindent megváltoztathat azzal kapcsolatban, amit Jézusról hittünk.

Arról van szó, hogy krisztus nem volt más, mint egy földönkívüli lény. vagy legalábbis nagyon sok köze lehetett azokhoz az "idegen helytartókhoz", akik egykoron a bolygónkat látogatták az ősi múltban.

Ugyanis a szóban forgó freskón olyan elemek láthatók, melyek egyértelműen repülő csészealjakat ábrázolnak - állítják a kutatók.

A Szveti-Choveli katedrális egyik festményéről van szó, melyen Jézus keresztre feszítésének egyik ikonikus pillanata látható. Azonban nem maga a freskó az érdekes, és még csak nem is a rajta látható, szenvedő krisztus, hanem a háttérben az égen látható valamik.

Ezek a valamik ugyanis nagyon hasonlítanak egy modern űrhajóra. Mintha kozmikus szerkezetek lennének. 3-3 lábuk van, melyek a landolásnál segítik a szerkezetek földet érését.

A korong alak szintén sokatmondó. A történészek és művészi szakértők azonban hajlamosak - talán szándékosan - semmibe venni ezen szimbólumokat, és azt mondják, hogy a védelmező őrangyalokat szimbolizálják.

Ha valóban így lenne, miért nem hasonlítanak egy kicsit sem az angyalokra?

Ráadásul az szintén ellentmondásos, hogy abban az időben már a különféle alkotásokban az angyalok mindig szárnyakkal voltak ábrázolva. A kereszténység egyik legfontosabb mozzanatát mégis szárnya nélküli, angyalokra egyáltalán nem hasonlító lényekkel ábrázolták volna?

Sokkal inkább tűnik úgy, mintha az alkotó azt próbálta volna elmondani, hogy földönkívüli repülő szerkezetek, űrhajók is jelen voltak Krisztus megfeszítésénél. Egy másik lehetséges magyarázat, hogy Jézus földönkívüli eredetére kívánt ezzel utalni a freskó.

Az biztos, hogy valami szerepe van Jézussal kapcsolatban, vagy közvetlenül a keresztre feszítéssel kapcsolatban. Talán a Jézus halálának pillanatában bekövetkező égi jelenség, és az azt követő földrengés nem a véletlen műve volt?

Júdás árulása nyomán a Biblia érdekes dolgokat említ ezzel kapcsolatban, ugyanis a szövegek arra utalnak, hogy Jézus alakot is képes ölteni, ás más-más formában jelen lenni. Ez utalhat arra, hogy Jézus volt, hogy fehérbőrűként, míg máskor színesbőrűként jelent meg, vagy akár teljesen más formákban, mert egy alakváltó idegen lehetett.

"Ekkor a zsidók így szóltak Júdáshoz: Hogyan fogjuk el majd őt (Jézust), mert nincs egy konkrét alakja, állandóan változik a megjelenése. Néha pirospozsgás, néha fehér, néha vörös, néha meg búzaszínű, néha pedig fiatal, máskor meg öregember..."

Ez vezetett Júdás azon javaslatához, hogy majd megcsókolja őt, melynek segítségével végül azonosították. Ha Júdás a letartóztatást végzőknek elmondta volna, hogyan néz ki, Jézus megváltoztatta volna a külsejét...

Bármi is tehát a szerepük a Jézus mögött látható korong alakú tárgyaknak, sokak szerint biztosan nem angyalokról beszélhetünk, hanem földönkívüli lényekről. A nagy kérdés csak az, hogy ezt az egyház, és az emberiség mikor hajlandó elismerni végre.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek vallás egyház ézus


Megtekintések száma: 170018

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet