Egy 12.000 éves Anunnaki hibernált testére bukkantak: az ősi istenek itt nyugszanak a Földön?

2021. június 10., csütörtök




A sokkoló felfedezés egyben egy eltitkolt emberi múlt felismerése is.

Ha az alább felvázolt hír igaz, alaposan el kell gondolkodnunk azon, hogy mi végre vagyunk ezen a bolygón, és hogy az emberi faj pontosan honnan is ered.

Mind ismeretes, a paleoasztronautika leghíresebbe elmélete szerint egykoron idegenek látogattak minket. Ezek az idegenek voltak azok, akik saját bolygójuk megmentés érdekében aranyat érkeztek bányászni a Földre.

Ha ők nincsenek, mi sem jövünk létre, és még ma is primitív, szerveződni igen, de eszközöket használni nem képes majomszerű humanoidok népesítenék be bolygónkat.

Nem vitás, hogy az Anunnakik művei vagyunk. Egy olyan genetikai kreációk, melyeket mesterségesen hoztak létre, és telepítettek be a Földre.

Az Anunnakik ősi múltjáról számtalan olyan régészeti lelet fennmaradt, amik egyértelműen bizonyítják a teóriát.

2008-ban azonban olyan dologra bukkantak Kurdisztánban, mely nem csak a föld történetét, de az emberiség mivoltát kérdőjelezi meg. Az eset annak idején szinte meg sem lett említve a sajtóban, mivel a hatóságok megpróbálták eltusolni az ügyet, ki ne derüljön a végső igazság.

Ásatások folytak egy pontosan meg nem nevezett helyen, ahol régészek egy ház romjaiba ütköztek. A ház romjaiból már gyakorlatilag csak az alapok voltak meg. Ahogy tovább ástak, újabb házak, ősi építményke romjait találták meg.

hamar elterjedt a helyiek körében a híre, hogy egy ősi, több ezer éves elveszett város romjai lehetnek szétszóródva. Ezt a későbbi kormeghatározás is megerősítette: legalább 12.000 éves, vagy ennél régebbi létesítmények és maradványok voltak ott.

Egy földalatti katakombára is rábukkantak, tele kacskaringós folyosókkal, melyekben három koporsóra bukkantak. Ekkor érte a legnagyobb döbbenet a régészeket. Ezekben a koporsókban ugyanis három, rendkívül jó állapotban megőrzött holttestet találtak.

A képeken is jól látszik, hogy ezek a testek talpig díszbe voltak öltöztetve, és olyan volt, mintha csak néhány napja feküdtek volna a koporsókban, melyek különleges módon voltak lezárva, ugyanis állítólag a régészek mikor felfeszítették azokat, kiderült, hogy a bent lévő levegőben már külön baktériumfajok jöttek létre.

Az első, leginkább Tutanhamon fáraó szarkofágjára emlékeztető koporsóról nem tudni semmit, erről csak ez az egy képes bizonyíték maradt meg, így azt sem tudni, hogy mit találtak benne.

A második egy szakállas alak, koronával a fején, talpig díszben, aranyékszerekkel körülvéve. Egy-egy érmével volt letakarva a szeme. Feltehetően valamiféle király lehetett, a koronából ítélve.

A harmadik testről azt feltételezték, hogy valamiféle boszorkány, vagy mágus lehetett. A női alakot ábrázoló szarkofág pedig az elveszett király feleségét rejthette.

Olyan ismeretlen írások voltak a ruháikon és a körülöttük talált tárgyakon, melyeken a régészet nem tudtak egyetlen nyelvvel sem beazonosítani, vagy ha később ez sikerült, azt már nem adták közre.

Sokak szerint az ott elhelyezett szimbólumok egyértelműen arra utaltak, hogy ezek Anunnakik-ember hibridek voltak, vagyis egy igazi Anunnaki király mumifikált testére bukkantak.

"újszerű" kutatási eredményekkel próbálták hivatalosan elhitetni a közvéleménnyel, hogy ezek a teste csupán 800 évesek, majd a lehető legnagyobb titokban elszállították őket, és különféle kísérleteket hajtottak végre rajtuk, vizsgálatoknak vetették alá őket.

Az Anunnaki király teste fénylett, akárcsak az őt borító ruhák és tárgyak, mintha valamilyen foszforeszkáló anyaggal lett volna bevonva. Arról nem is beszélve, hogy kifejezett hasonlóságokat mutattak a sumer ábrázolásokkal, melyek az égi isteneket és az Anunnakikat, valamint a földönkívüli vért hordozó földi királyokat örökítették meg.

Hogy napjainkban hol lehetnek a testek, vagy mi lett velük, nem tudni: rengeteg elmélet született arról, hogy elrejtették őket a világ elől, és replikákat helyeztek el a világban, hogyha keresné valaki őket, na ütközzön gyanús falakba.

Ezek a testek ugyanis félig ember, félig földönkívüli teste, melyek több ezer éve "hibernálódtak" szarkofágjaikban arra várva hogy rájuk találjanak.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás sumer anunakik


Megtekintések száma: 224852





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet