Egy 1993-as tablókép egy időutazót ábrázolhat? Döbbenetes bizonyíték?

2023. november 7., kedd




Egy 2016-os eseményt jósolt meg a több évtizedes tablókép.

Elképesztő történet kering az interneten, ami ráadásul még igaz is. Utána jártak ugyanis oknyomozók, hogy valóban van-e valami valóságalapja annak a történetnek, mely egy időutazás bizonyítéka is lehet.

"Itt hallottad először!"

- áll az egyik tablóképen szereplő diák neve alatt, a "Chicago Cubs, 2016-os világbajnokság" szavak mellett.

Hihetetlen, de a tablókép alatt szereplő kijelentés egy az egyben igaznak bizonyult, mintha annak idején, aki ráírta a szöveget, előre tudta volna, mi fog történni a jövőben. Tényleg létezik ilyen? Vagy ez az egész nem véletlen, és tényleg létezi időutazás?

1993-ban a Chicago Cubs egyik rajongója egy érdekes tablókép feliratot választott, mellyel sok-sok év elteltével végül megütötte a főnyereményt. Bizarr módon ugyanis telitalálat lett, és bejött a jóslata.

De vajon a készítője tényleg gondolta volna, hogy 23 évvel később a csapat ennyire sikeres lesz, és beváltja a jóslatot?

A fiú, akinek a neve alatt szerepelt az ominózus szöveg, Michael Lee-ként ismert. 2016-ban történt meg 71 év után először hogy a Cubs világbajnokságot nyert.

Lee eredetileg Chicagóban született, de Kaliforniában nőtt fel. Az egyik barátja 2009-ben emlékeztette arra, hogy már csak 7 év van, hogy valóra váljon a vicces jóslata. És tényleg valóra vált, mindenki legnagyobb megdöbbenésére.

Ez a titokzatos barát aztán amikor ez megtörtént, azonnal megosztotta a közösségi hálón a tablóképről készült fotót, és leírta a történetét, melyre azóta több ezren csodálkoznak rá.

Rengetegen tanakodnak az esetről, és a bizarr jóslatról. vajon időutazásról lehet szó? Valaki előre tudta, hogy ez fog 23 évvel később történni, majd valahogyan Michael tudtára adta?

Vagy ez nem más, mint a végzet, és annak beteljesülése? Vagy egy puszta véletlen? Azok, akik nem hisznek a véletlenben, azok tudják, hogy mindennek oka van. Még akkor is, ha sokszor nem jövünk rá a dolgok mögött álló sajátos logikára...

hihetetlen időutazás biazrr


Megtekintések száma: 153592





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet