Egy 2000 éves ősi könyv óriások és nefilimek civilizációjáról mesél itt a Földön

2023. szeptember 4., hétfő
A szövegek szerint a nefilimek tényleg léteztek.

Az ősi óriások létezése még ma is igen heves viták tárgyát képezi. Vannak, akik szerint léteztek, míg mások eleve elvetik a létezésük lehetőségét is, noha az utóbbi néhány évszázadban rengeteg csontot ástak ki a földből, melyek óriásokhoz tartoztak.

Arról nem beszélve, hogy még a Biblia is említést tesz róluk, innen ragadt rájuk a nefilim elnevezés is.

Azonban létezik egy másik történelmi dokumentum, az úgynevezett óriások könyve, mely közel 2000 éves, és olyan szövegek találhatóak benne, amik egyértelműen kijelentik, hogy nefilimek garázdálkodtak a bolygónkon.

A könyv két személyre, egész pontosan két gyermekre fókuszál, akik Shamihazaban éltek. Ohya volt az egyik, és Hahya a másik.

Ezeknek a gyerekeknek álmaik voltak. Soha azelőtt nem álmodtak, de rengeteg dolgot előre láttak álmaikban. Így köztük Noé bárkáját is látták egy alkalommal a vízen lebegni, így előre tudtak a nagy özönvízről.

A nefilimeket egyébként számos iratban említik, vagy direktben hivatkoznak rájuk. Az egyik legrégebbi írás, mely említi őket, nem más, mint a teremtés könyve.

Az óriások könyvét annak idején rengeteg nyelvre lefordították.

Nem minden szövege ismert, és még ma is léteznek ismeretlen részletek. Azonban a helyreállított szövegrészletek közül több is ír a hatalmas lényekről, melyek között voltak férfiak és nők is, és sokkal magasabbak voltak az átlagos embernél.

A Biblia héberül nefilimeknek hívta ezeket a lényeket, míg a görög mondák titánoknak, gigantikus félisteneknek.

Azt beszélték róluk, hogy emberek és félistenek ivadékai voltak, vagyis rendelkeztek különleges képességekkel, de nem voltak olyan erősek, mint egy félisten, vagy angyal.

Dávid és Góliát harca sem szól másról, mint egy ember, és egy nefilim harcáról. A filiszteus származású óriás 443 centiméter magas lehetett, és agyának mérete legalább ötszöröse volt egy átlag emberi lényének.

Bárhogyan is, a nefilimekre idővel lassú pusztulás, és halál várt.

A tudomány és a régészet a mai napig megpróbálja tagadni a nefilimek létét, és rendre eldug különféle rejtett archívumokba minden olyan leletet, amikről kiderül, hogy óriásokkal kapcsolatosak.

A nagy áradás alaposan megtizedelte a nefilimeket, annak ellenére, hogy látták előre. Sokak szerint ez Isten büntetése volt azért, hogy ezek a nefilimek elődei, a félistenek az emberekkel háltak.

Más interpretációban ez valójában annyit jelenthet, hogy egy humanoid faj fő képviselője száműzette, majd halálra ítéltette az árulókat, akik egy korcs fajjak - az emberrel - szennyezték be az idegenek génállományát.

Akárhogyan is, az Óriások könyvében rengeteg olyan utalás van, melyek tagadhatatlanul gigantikus méretűre nőtt humanoidokról írnak…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek óriások nefilimek tiltott régészek


Megtekintések száma: 519087

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet