Egy 60 éve lelőtt bizarr szörny testrészeire bukkant egy férfi

2018. február 22., csütörtök




Azt állítja, hogy olyan kézzel fogható bizonyítékok vannak a birtokában, amelyek azt igazolják egy régóta keresett szörny létezését.

Peter Cain nem kevesebbet állít, mint azt, hogy véletlenül egy olyan nem várt örökséghez jutott hozzá, mely egyszer s mindenkorra bizonyíthatja a paranormális létezését.

Legalábbis egy olyan lény létét itt a Földön, amiről eddig mindenki csak azt hitte, hogy kitaláció.

Legendák tucatjai léteznek erről a lényről, amit először Tibetben láttak az ősi feljegyzések szerint.

Még napjainkban is fel-felbukkannak beszámolók, és olyan több évtizedes anekdoták, amik erről a hatalmas, emberszabású majomról beszélnek.

Az amerikai Peter Cain azonban már több videót is közzétett a YouTube-on a birtokában lévő lefagyasztott testrészekről, amelyek állítása szerint egy valódi Nagylábú teteméről származnak. A testrészeket az elmúlt 64 évben lefagyasztva tárolták.

A kollekció egy levágott jobb lábfejből egy jobb kézből és belső szervekből áll. Ez utóbbiakat formaldehidben tartósították.

Azt állítja, hogy a lényt eredetileg egy örökségként kapta meg, apja halála után, aki 1953 szeptember 23-án lőtet a lényt a feljegyzések szerint.

Ekkor barátjával vadászott, amikor a sűrű erdőben felbukkant ez a több mint 2 méter magas lény.

Mivel az állat feléjük szaladt, és a figyelmeztető lövésektől sem ijedt meg, le kellett lőniük.

A testet később lefagyasztották, miután hazavitték, mert nem tudták, hogy mi ez.

A néhai vadász fia azt mondja, hogy a testrészekből származó mintákat már átadta több tudományos intézetnek, a Cornell Egyetemnek és a Smithsonian Múzeumnak hogy tanulmányozzak azokat, és alátámasszák a hitelességét.

Persze sokan kételkednek a férfi történetében, és abban, hogy ezek a leletek hitelesek, mivel a visszaérkezett DNS tesztek eredményei szerint bár valóban állattól származik a minta, nem tudni pontosan, hogy mi lehet, de leginkább egy majoméra hasonlít.

Hogy igazat beszél-e a férfi, az továbbra is rejtély marad.

Van, aki szerint az egészet csak a hírverés miatt találta ki és tervezte megennyire aprólékosan.

Mások szerint igaz, amit állít, mert ennyire részletesen nem lehet eltervezni ezt az egészet odafigyelve minden apró részletre, arról nem beszélve, hogy apja feljegyzései hitelesnek tűnnek.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély hihetetlen rejtélyek összeesküvés jeti


Megtekintések száma: 38067





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet